Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezda X Factoru Demi Lovato: Odhalila svoju trinástu komnatu!

Demi Lovato Zobraziť galériu (2)
Demi Lovato (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Demi Lovato je americká megastar a úspešná porotkyňa relácie X Factor. V dvadsiatke si užívala obdiv a slávu, o akej snívajú len tí najodvážnejší. Pocítila však aj odvrátenú stranu šoubiznisu. Speváčka vo svojej trinástej komnate nahromadila toľko bolesti, že ju takmer nezvládala. Bojovala s anorexiou a bulímiou, fyzicky si ubližovala a trpela bipolárnou poruchou. Nielen o tomto všetkom sa rozhodla prehovoriť v knihe Buď silná 365 dní v roku.

V knihe Buď silná 365 dní v roku Demi Lovato priznáva, že v detstve sa bála najmä vracania, no paradoxne sa stala bulimičkou. Siahla po alkohole a po drogách, aby sa skryla sama pred sebou. Všetko navyše znásobila smrť otca. Nesmiernu bolesť, ktorú pociťovala, sa usilovala potlačiť všemožnými prostriedkami. No nakoniec pochopila, že najodvážnejšie je prejsť ohňom s otvorenými očami.

Všetko, čo sa počas svojej cesty naučila, pretavila do knihy Buď silná 365 dní v roku.  Ide o pôsobivú zbierku jej najúprimnejších, najodvážnejších a najpovzbudivejších osobných svedectiev. Sú to jej vlastné slová obohatené o výroky, ktoré ju inšpirujú. S čitateľmi sa  podelila aj o ciele, ktoré si každý deň stanovuje. Táto kniha je venovaná každému dievčaťu a žene kdekoľvek na svete, ktorej na ceste životom chýba útecha, inšpirácia a dôvod, aby každý deň bola silná.

Demi Lovato sa s plynúcimi rokmi stala svojou najlepšou kamarátkou. Hovorí, že starosti vysajú z človeka všetku energiu a radosť z práce. Ak im podľahnete, zavalia vás ešte väčšie a neriešiteľné problémy. Demi sa podarilo napísať hlbokú, dojímavo inšpiratívnu knihu – každý kalendárny deň ozvláštňuje novým dosiahnuteľným cieľom, ktorý môže od základu zmeniť náš život. Buď silná urobí radosť mnohým čitateľom, mladým i starším, navyše ich povzbudí, aby sa nad sebou zamysleli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu