Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi prekvapenie pre Čechov: Vacvalová na čerenom koberci ukázala prsia!

Lenka Vacvalová prekvapila presvitajúcim poprsím na odovzdávaní cien Anděl 2013. Zobraziť galériu (8)
Lenka Vacvalová prekvapila presvitajúcim poprsím na odovzdávaní cien Anděl 2013. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA – Odvážna a vyzývavá! Niet najmenších pochýb, že slovenská herečka Lenka Vacvalová (24), žijúca v Čechách, skrýva pod šatami priam výstavné telo. Na včerajšom odovzdávaní hudobných cien však z neho odhalila viac, než okolie očakávalo. Sexi červenovláska vystavila prsia v priehľadnej čipke.

Prekvapila! Lenka Vacvalová má síce slovenské korene, no ako herečka a moderátorka sa uplatnila v susednej Českej republike. O tom, že tvorí stabilnú súčasť tamojšieho šoubiznisu, svedčí jej účasť na včerajšom rozdávaní cien Anděl 2013. Upravená kráska však tentoraz už od príchodu vzbudzovala väčšiu pozornosť než inokedy. Vďačila za to rafinovanému outfitu, pod ktorým chýbala akákoľvek spodná bielizeň.

Lenka na slávnostné podujatie dorazila v kreácií, ktorá pozostávala z úzkej sukne zlatého odtieňa a z priehľadného topu. Ten síce v intímnych partiách zdobila čipka, no spod nej presvitali nahé vnady. Fotografi tak ani nemuseli čakať, kým zvodná Slovenka dokráča na červený koberec. Už takpovediac vonku na chodníku zachytili jej presvitajúce bradavky.

Krásna ryšavka sa síce môže pochváliť ukážkovou postavou, no na tanieri sa vraj musí krotiť. „Nemôžeme predsa používať drahú kozmetiku, pekne sa obliekať a jesť nekvalitné jedlo. Ale rozhodne nie som typ, čo môže maškrtiť o polnoci a nepriberie ani deko,“ zdôverila sa pred pár mesiacmi portálu dama.cz. A ktorým z kalorických pochúťok nedokáže odolať? „Keď maškrtím, musí to byť zážitok. Koláčiky, krémy, zmrzlina, to je moja vášeň,“ vymenovala Lenka všetky svoje neresti. Tie sa však na jej línii zatiaľ nijako nepodpisujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu