Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rebelka Pink išla donaha: Ukázala mocné stehná a celkom drobné prsia!

Speváčka Pink odhodila šaty aj zábrany a zapózovala si úplne nahá. Zobraziť galériu (21)
Speváčka Pink odhodila šaty aj zábrany a zapózovala si úplne nahá. (Zdroj: People)

LOS ANGELES – Nechala sa zvečniť v Evinom rúchu! Hoci si Pink (34) v uplynulom období pestuje imidž príkladnej matky a umelkyne s neuveriteľne vypracovanou postavou, celkom cudzia jej nie je ani nahota. Svedčí o tom najnovšie číslo magazínu People, ktorý známu speváčku zachytáva tak, ako ju stvorila matka príroda. Svetlo sveta tak uzreli aj kritické partie.

Vyšla s kožou na trh! Nielen skalní fanúšikovia hudobnej hviezdy Pink si všimli, že po materskej dovolenke presedlala na tvrdú drinu v posilňovni a počas svojich vystúpení predvádza priam dych berúce akrobatické čísla. Do vienka síce nedostala gény modelky, no to jej nezabránilo v tom, aby sa vyzliekla pre čerstvé číslo časopisu People. Práve ten ju totiž nedávno zaradil na popredné priečky najkrajších ľudí sveta.

Pink sa nechala zvečniť tak, ako je zvyknutá predovšetkým z náročných tréningov – zavesená na šnúrach z pevnej látky. V neľahkej póze tak nechala vyniknúť viacerým tetovaniam, plnším a svalnatým stehnám ako i drobnému poprsiu. To si počas fotenia zakrývala jednou dlaňou a hľadela pri tom mimo objektívu. Na ďalšom zábere zas mierne kŕčovito sedí na piedestáli s pokrčenými nohami, no vonkoncom nešetrí úsmevom.

Nielen súdiac podľa čiernobielych záberov možno jednoznačne povedať, že krása je relatívny pojem. Svedčia o tom aj speváčkine slová o jej vnútornom vyžarovaní. „Mojím cieľom nikdy nebolo byť krásnou. Mojím cieľom je radosť – cítiť sa zdravá, silná, užitočná, zapálená, inteligentná a zamilovaná. O tom je radosť. A teraz je tej radosti toľko...“ nechala sa Pink počuť v rozhovore pre Redbook. Zrejme by si však ani ona sama pred pätnástimi rokmi nebola pomyslela, akým smerom sa jej punkovo-rocková kariéra vlastne bude uberať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu