Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Útok na členov známej skupiny: Cestou do kina ich napadol bezdomovec s nožom!

The Wanted Zobraziť galériu (9)
The Wanted (Zdroj: SITA)

DENVER - Dvoch členov anglicko-írskej formácie The Wanted napadol v Denveri bezdomovec. Podľa nemenovaných zdrojov portálu TMZ si boli Jay McGuiness a Siva Kaneswaran pred koncertom pozrieť film Transcendencia (2014). Po tom, ako vyšli z kina, si od nich bezdomovec pýtal peniaze.

Kaneswaran mužovi dal drobné, no on požadoval viac. Hudobníci odišli, ale bezdomovec ich začal prenasledovať a vytiahol nôž. Muzikanti sa s ním začali postrkovať a napokon sa im podarilo ujsť. Počas incidentu sa nikto nezranil.

The Wanted vznikli v roku 2009. O rok vydali debutový eponymný album, z ktorého pochádzajú single All Time Low, Heart Vacancy a Lose my Mind. Druhý album s názvom Battleground vyšiel v roku 2011 a obsahoval hity Gold Forever, Lightning, Warzone či Glad You Come, ktorý sa umiestnil na prvej priečke britského albumového rebríčka.

Zatiaľ posledný počin s názvom Word of Mouth uviedli na trh vlani v novembri. Nahrávka obsahuje single Chasing the Sun, I Found You alebo Walks like Rihanna. Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker a Nathan Sykes začiatkom roka uviedli, že si po aktuálnom Word of Mouth Tour dajú na nejaký čas pauzu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu