Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragédia z Čiech: Pretekár Adam (†17) sa zapichol nožom po tom, čo nabúral otcovo auto!

Adam Zobraziť galériu (4)
Adam (Zdroj: Foto: Facebook)

PRAHA – Českom otriasa tragédia. Mladý, len 17-ročný autokrosový reprezentant Adam si vzal život po tom, čo nabúral otcovo auto. Prišiel domov, vzal nôž, bodol sa ním a na mieste vykrvácal. Pred smrťou stihol ešte vražednú zbraň odložiť do kuchynskej linky.

Svetom českého autokrosu otriasa tragédia. Adam spáchal samovraždu, keď sa vrátil domov s otcovým autom, na ktorom nabúral. Pravdepodobne bol pod vplyvom alkoholu.

Na začiatku išlo o nevinnú párty, ktorú tínedžer usporiadal. Po tom, čo kamaráti odišli, rozhodol sa, že sa pôjde povoziť. Zobral tak otcovo auto a vybral sa na ňom do ulíc. Ďaleko však nedošiel, pretože ani nie sto metrov od domu nabúral. Vrátil sa preto späť.

Adam bol zrejme pod vplyvom alkoholu a doma si uvedomil, čo sa stalo. Situáciu sa rozhodol riešiť, no žiaľ, najhorším možným spôsobom. Vybral nôž a bodol sa ním. Stihol ho ešte odložiť späť do kuchynskej linky. Následne však vykrvácal.  

Tragédia z Čiech: Pretekár
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Mladíkovo nepochopiteľné konanie si nikto nedokáže vysvetliť. Ako uvádza tn.cz, podľa psychológa sa pod skratovú reakciu mohol podpísať stres po nehode, strach z reakcie okolia a pravdepodobne aj alkohol.  

Českí kriminalisti mali na mieste nešťastia sťaženú prácu. Vražednú zbraň totiž hneď nenašli. Skomplikoval to fakt, že ju Adam stihol pred smrťou odložiť. "Prípad vyšetrujeme ako samovraždu," potvrdila pre portál hovorkyňa českých policajtov Štěpánka Zatloukalová.

Tragédia z Čiech: Pretekár
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Z Adamovej smrti ostala jeho rodina, kamaráti a široké okolie otrasení. Nikto nemôže uveriť tomu, čo sa stalo. Nikto nechápe, prečo to urobil. Bol pretekár a nádejný reprezentant Česka v autokrose. "Jeho tragické úmrtie nás hlboko zarmútilo. Spomínajte na Adama ako na pracovitého, nadaného jazdca, ktorý nás opustil tak strašne skoro. Česť jeho pamiatke," spomínajú na Adama autokrosoví kolegovia a kamaráti.   

Tragédia z Čiech: Pretekár
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu