Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Trapas najmladšej dcéry Demi Moore: Čo si to, preboha, navliekla?

Dogabaná Tallulah Willis sa strápnila s mimoriadne nevkusným outfitom. Zobraziť galériu (5)
Dogabaná Tallulah Willis sa strápnila s mimoriadne nevkusným outfitom. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Hviezdny vkus veru nezdedila! Hoci Demi Moore (51) svojho času patrila k najlepšie oblečeným celebritám Hollywoodu, najmladšej ratolesti sa kráčať v jej šľapajách zatiaľ nedarí. Tallulah Willis (20) sa uplynulú noc strápnila na celej čiare, keď žúrovala ako strašiak do maku. Takto sa dogabať hocikto nedokáže, veď posúďte sami.

Ako chodiaca katastrofa! Aj keď by Tallulah Willis zo všetkého najradšej rozdávala rady v oblasti trendov, zatiaľ nezvláda ani vlastnú garderóbu. Stačí sa pozrieť, v čom dorazila na včerajšiu afterpárty magazínu Flaunt. Extravagantným zovňajškom slávnym rodičom radosť zaručene neurobila. Tobôž módnym kritikom, ktorí si na nej už po niekoľký raz poriadne zgustli.

Mladučká plavovláska je síce vo veku, kedy si môže v obliekaní dovoliť čokoľvek, no cez víkend šliapla poriadne vedľa. Bodkovaný top bez ramienok totiž skombinovala s priehľadnou sukňou, spod ktorej jej presvitali čierne bombarďáky. Cez plece si prehodila gýčovú zelenú kabelku a obula si historické sandále s platformou. Aby bol nevkusný výzor kompletný, chýbať nesmeli kvetinové ponožky. Úbohá prominentná dvadsiatka sa od hanby ledva zmohla na úsmev a neskôr si všemožne zakrývala dekolt aj brucho prekríženými rukami.

Zaujímavosťou je, že Tallulah len pred pár dňami spustila svoj nový blog Clothing Coven, ktorý zasvätila móde a najhorúcejším vychytávkam. Kto si však jej postrehy vezme k srdcu, ostáva otáznym. Dcéra Brucea Willisa má totiž naozaj svojský štýl, ktorý sa s veľkým pochopením zatiaľ nestretol. „Všetky tri dievčatá nemajú poňatia, ako sa obliecť,“ kritizujú ratolesti bývalého hereckého páru čitatelia na zahraničných portáloch. Podľa prevládajúcich názorov trojici slečien uškodilo najmä to, že v tvári získali viac z otcových génov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu