Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Z plachého dievčatka vyrástla zvodná bohyňa Hollywoodu: Uhádnete, ktorá?

Ktorá oslnivo krásna hviezda vyrástla z tohto nevinného dievčatka? Zobraziť galériu (9)
Ktorá oslnivo krásna hviezda vyrástla z tohto nevinného dievčatka? (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Detstvo prežívala ako ostatné dievčatká! Hoci deti slávnych rodičov dnes pripomínajú modelov a modelky vystrihnuté z katalógov, táto kráska v útlom veku z radu nijako nevytŕčala. Napriek tomu dnes patrí medzi tie najoslnivejšie krásky Hollywoodu a všade, kde sa zjaví, okamžite strhne na seba všetku pozornosť. Uhádnete, o koho ide?

Vlásky ako rovesníčky a plachý výraz! Aj keď si táto herečka svojou výnimočnou krásou získala divácku priazeň už v tínedžerskom veku, v detstve vyzerala rovnako, ako všetky roztomilé dievčatká bez hviezdnych génov. Svedčí o tom spomienková fotografia, na ktorej si pripomenula výnimočné chvíle s milujúcou matkou. Spoznali ste étericky nádhernú Jessicu Biel?

„Pocta mojej krásnej mame a jej úžasne našuchoreným vlasom z 80. rokov!“ napísala manželka Justina Timberlakea k farebnému záberu. Je viac než isté, že napriek tak trochu bojazlivému výrazu v očiach sa malá Jessica cítila v matkinom náručí maximálne bezpečne. V tom čase však sotva tušila, že bude zdobiť strieborné plátno a svet americkej kinematografie jej ľahne k nohám.

Tie najvyššie herecké ambície očarujúca brunetka zrejme nemala ani vtedy, keď sa jej ušla rola v mimoriadne populárnom rodinnom seriáli v Siedmom nebi. Práve vďaka nemu sa dostala do širšieho povedomia nielen divákov pri televíznych obrazovkách, ale aj úspešných režisérov. S odstupom niekoľkých rokov sa tak Jessica prepracovala na hollywoodske výslnie a dnes žne jeden úspech za druhým.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu