Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jessica Biel vyrazila bez mejkapu: Toto je jej prirodzená tvár!

Jessica Biel bez mejkapu Zobraziť galériu (13)
Jessica Biel bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Na prehnané líčenie si nepotrpí! Aj keď Jessica Biel (32) nepochybne patrí k najkrajším ozdobám červeného koberca, v súkromí svoju tvár nánosmi mejkapu nezaťažuje. Dobre si totiž uvedomuje, že očariť dokáže aj vlastnou prirodzenosťou. Pozrite si jej rozžiarenú vizáž ako dôkaz.

Stále ako dievčatko! Zatiaľ čo jej kolegyne by pre vyrážky a iné nedostatky pleti bez mejkapu nevystrčili ani päty z domu, Jessica Biel dlhé hodiny pred zrkadlom tráviť nemusí. Uplynulý večer si užila v kine s partiou kamarátov, čomu dokonale prispôsobila svoj celkový imidž. Ležérny štýl dopĺňala bezchybná tvár, ku kráse ktorej neprispelo líčenie, ale žiarivý úsmev.

Známa brunetka na večer v spoločnosti priateľov zvolila pohodlné džínsy, čiernu bundičku aj čiapku. Prekvapila akurát členkovými teniskami, v ktorých má zaľúbenie Jennifer Lopez, no typické sú predovšetkým u mladších ročníkov. Jessica tak duchom aj vonkajším vzhľadom očividne nestarne a naďalej si môže dovoliť pózovať pred objektívmi paparazzov s celkom prirodzenou tvárou.

Manželka Justina Timberlakea sa síce zviditeľnila ako hollywoodska hviezda, no v súčasnosti sa priúča remeslu v oblasti gastronómie. Plánuje totiž otvoriť novú reštauráciu s názvom Au Fudge, pričom k spolupráci si prizvala šéfkuchára menom Vic Casanova. Ten budúcu prevádzku opísal ako oázu pre rodiny s deťmi, kde sa budú podávať jedlá najvyššej kvality: „Jessica trvala na tom, že všetko musí byť 100% organické.“ Zaujímavosťou je, že Vic predtým ani nemal poňatia, kto Jessica Biel vlastne je. Na úspešné zvládnutie jedálneho lístka a interiérového dizajnu si herečka dopriala časový priestor nasledujúcich šiestich mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu