Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spevák Tim Lambesis z As I Lay Dying: Hľadal vraha, ktorý by zabil jeho ženu!

Tim Lambesis Zobraziť galériu (8)
Tim Lambesis (Zdroj: SITA, Facebook)

OCEANSIDE – Polícia v kalifornskom meste Oceanside zatkla v utorok frontmana metalcoreovej kapely As I Lay Dying Tima Lambesisa a obvinila ho, že sa snažil najať si detektíva v utajení, ktorý mal zavraždiť jeho manželku. Podľa hovorkyne úradu šerifa okresu San Diego Jan Caldwell polícia sa dozvedela, že Lambesis hľadá niekoho, kto zabije jeho ženu Meggan.

Tá vlani v septembri podala žiadosť o rozvod. "Tá informácia sa k nám dostala minulý týždeň. Rýchlo sme začali konať a myslím, že sme zabránili obrovskej tragédii," vyhlásila Caldwell, ktorá však vzhľadom na neukončené vyšetrovanie nemohla uviesť dôvod, prečo chcel spevák svoju manželku zavraždiť. Taktiež nemohla prezradiť, odkiaľ sa polícia dozvedela o jeho plánoch. Lambesis by sa mal dostaviť na súd, kde ho formálne obžalujú, už dnes alebo vo štvrtok.

Kapela As I Lay Dying vznikla v roku 2000 v San Diegu a v súčasnosti ju okrem Lambesisa tvoria bubeník Jordan Mancino, gitaristi Nick Hipa a Phil Sgrosso a basgitarista Josh Gilbert. Skupina debutovala albumom Beneath The Encasing Of Ashes (2001), po ktorom nasledovali nahrávky Frail Words Collapse (2003), Shadows Are Security (2005), An Ocean Between Us (2007), The Powerless Rise (2010) a Awakened (2012).

Okrem toho majú na konte aj spoločný album s kapelou American Tragedy, ktorý nesie jednoduchý názov As I Lay Dying/American Tragedy (2002). As I Lay Dying dosiahli najväčší úspech so štúdiovkou An Ocean Between Us, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostala najvyššie na ôsmu priečku. Na tomto albume sa nachádza aj skladba Nothing Left, za ktorú získali nomináciu na Grammy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu