Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brodský z Arabely sa zastrelil: SAMOVRAŽDU plánujem aj ja, šokuje jeho syn!

Vlastimil Brodský sa zastrelil, jeho syn Marek chce zvoliť  estetickejší spôsob samovraždy. Zobraziť galériu (6)
Vlastimil Brodský sa zastrelil, jeho syn Marek chce zvoliť estetickejší spôsob samovraždy.

PRAHA - Hrozivé priznanie! Vlastimil Brodský (†81) zakúsil depresie aj pobyt na psychiatrii. V naozaj požehnanom veku sa nakoniec rozhodol pre samovraždu a zastrelil sa na svojej chalupe. Po takmer 12 rokoch sa s rovnakými myšlienkami zveril aj jeho syn Marek (54). Dokonca si dobrovoľný odchod zo sveta dopodrobna naplánoval.

Mrazivá spoveď! Marek Brodský kráča v šľapajách svojho slávneho otca Vlastimila. Tiež sa stal hercom a Slovákom môže byť známy z rozprávkového filmu Galoše šťastia. Bohužiaľ, svojho rodiča nasleduje aj iným spôsobom.   

20. apríla uplynie 12 rokov odvtedy, čo Vlastimil Brodský dobrovoľne ukončil svoj život. Česká televízia len dva dni pred týmto smutným výročím odvysiela reláciu 13. komnata Marka Brodského. Program je už natočený a to, čo sa z neho dostalo na verejnosť, doslova šokuje. „Rozdiel medzi mnou a otcom je len ten, že ja som sa ešte nezabil,” priznal pred kamerami umelec. 

Jeho záchrannou brzdou sú zatiaľ dcéra Barbora (27) a vnuk Albert (1,5). Len kvôli nim si zatiaľ na život nesiahol. Prezradil však, že nad spôsobmi samovraždy uvažuje naozaj často. „Občas riešim s kamarátmi, ktorý model samovraždy by bol optimálny. Som zástanca estetickejšej verzie, než zvolil otec,” zveril sa Českej televízii. „Teraz je moje favoritné riešenie vyliezť niekam vysoko do hôr, vziať si so sebou veľa rumu a zmrznúť. Pretože človeka nájdu v slušnom stave a vraj je to príjemné,” dodal Marek, ktorý kvôli depresiám už s herectvom prestal. Snáď ho rodina podrží nad vodou a svoje čierne myšlienky v realite neuskutoční. 

Marek Brodský sa pred kamerami ocitol už aj so zbraňou v ústach. Ako priznal, samovraždu naozaj zvažuje, no iným spôsobom.
Zobraziť galériu (6)
Marek Brodský sa pred kamerami ocitol už aj so zbraňou v ústach. Ako priznal, samovraždu naozaj zvažuje, no iným spôsobom.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu