Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kráľovské FOTO s nádhernou Kate Middleton: Malý princ najviac miluje psa!

Kate Middleton a Princ William zverejnili nový kráľovský portrét s 8-mesačným Princom Georgeom a rodinným psom Lupom. Zobraziť galériu (9)
Kate Middleton a Princ William zverejnili nový kráľovský portrét s 8-mesačným Princom Georgeom a rodinným psom Lupom. (Zdroj: Jason Bell)

LONDÝN – Rodinná idylka zachytená objektívom! Hoci členovia kráľovskej rodiny zvykli vyhotovovať portréty len pri výnimočných udalostiach, mladý a mimoriadne populárny párik sa opäť podujal na sympatickú výnimku. Princ William (31) sa so svojou oslnivou polovičkou podelil o čerstvý záber 8-mesačného synčeka. Jeho náklonnosť však k pyšným rodičom nesmerovala.

Rastie ako z vody! Keď svetlo sveta uzreli oficiálne zábery Princa Georgea, následník trónu si v luxusnej perinke užíval rozruch okolo svojho krstu. Dnes má však už osem mesiacov, počas ktorých podrástol a spriatelil sa s dôležitým členom rodiny. Tým nemôže byť nik iný ako štvornohý chlpáč menom Lupo.

Mladí monarchovia sa na rozdiel od predchádzajúcich generácií snažia dostať bližšie k obyvateľom Británie, a preto okrem charitatívnych podujatí podnikajú kroky, ktorými poodhaľujú svoje súkromie. Dôkazom môže byť nový rodinný portrét, ktorého autorom sa už opäť stal fotograf Jason Bell. Šťastná rodinka si zapózovala v okne Kensingtonského paláca, no priamo do objektívu hľadeli iba usmiati rodičia. Malý George sa totiž sústredil na čierneho domáceho miláčika, ktorému venoval priam láskyplný pohľad.

V spomínanej rezidencii svoje hniezdočko lásky našiel aj Williamov brat Harry, ktorý si už stihol nasťahovať súčasnú partnerku Cressidu. A to nehrá do kariet Pippe Middleton, ktorá sa cíti ako odstavená na vedľajšej koľaji. „Pippa a Kate spolu kedysi robili úplne všetko, no dnes ledva prehovoria. Odkedy sa Cressida prisťahovala k Harrymu do Kensingtonského paláca vedľa Williama a Kate, dievčatá spolu stále niečo podnikajú,“ nechal sa počuť zdroj z kráľovského dvora. Ako sa teda zdá, vojvodkyňa z Cambridge si našla vekovo blízkych spojencov, ktorým s najväčšou pravdepodobnosťou čochvíľa naplánuje celú svadbu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu