Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Lámač ženských sŕdc z Pretty Woman: Na staré kolená zúboženým bezdomovcom!

Richard Gere ako bezdomovec v chladných uliciach Veľkého jablka. Zobraziť galériu (11)
Richard Gere ako bezdomovec v chladných uliciach Veľkého jablka. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Tomu sa hovorí prekvapivá zmena! Keď Richard Gere (64) v roku 1990 dokončil nakrúcanie kultovej snímky Pretty Woman, do ženských sŕdc sa definitívne zapísal ako ideálny zvodca. S odstupom desaťročí sa však špinavý a v obnosenom šatstve váľa na ulici medzi bezdomovcami. Čo sa to s ním stalo?

Musí okúsiť kruté podmienky bez strechy nad hlavou! Richard Gere sa vďaka svojej brilantnej hereckej kariére v roku 1999 ocitol na čele rebríčka najsexi žijúcich mužov a vo vitríne mu nechýba slušná zbierka cenných trofejí. O to väčšie prekvapenie na fotografov čakalo, keď ho zbadali potulovať sa medzi bezdomovcami v zúboženom stave. Našťastie pre samotného herca aj pre milióny jeho skalných obdivovateliek však tentoraz nešlo o realitu.

Americký Casanova sa síce najčastejšie objavuje pred kamerou v drahom obleku a s luxusnými hodinkami, no vo veku 64 rokov kývol na úlohu bezdomovca v dráme Time Out of Mind. Jeho kostýmovou výbavou sa tak stalo staré ošatenie, zodraté topánky a šedivé strnisko. Herec dokonca musí strpieť zimu a niekoľko dlhých minút sedieť na zemi, v lepšom prípade v parku na lavičke.

Bohužiaľ, Richardovi sa momentálne nedarí najmä v láske. Po tom, čo mu stroskotalo manželstvo s oslnivou supermodelkou Cindy Crawford, sa v roku 2002 opäť oženil. Zväzok s herečkou a manekýnkou Carey Lowell mu vydržal 11 rokov a pochádza z neho jediný potomok. Ako príčinu rozchodu dvojica v septembri minulého roka uviedla „rozdiely v životnom štýle“. Definitívnu bodku za ich spolužitím by mal dať plánovaný rozvod.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu