Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Vyziabnutá postava Christiny Aguilery je fuč: Aha, ako sa zaoblila!

Christina Aguilera sa síce nedávno dopracovala k superštíhlej postave (vpravo), no tá je vďaka tehotenstvu nateraz minulosťou (vľavo). Zobraziť galériu (20)
Christina Aguilera sa síce nedávno dopracovala k superštíhlej postave (vpravo), no tá je vďaka tehotenstvu nateraz minulosťou (vľavo). (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Opäť naberá kilá! Keď Christina Aguilera (33) naposledy zápasila s vyššou hmotnosťou, stala sa vďačným terčom ostrej kritiky celého okolia. Následne podstúpila drastickú diétu, no zo svojej postavičky ako lusk sa dlho netešila. Už opäť sa totiž zaokrúhlila najmä v ženských partiách. A tentoraz má na to naozaj potešujúci dôvod.

Priberá s radosťou! Keď Christina Aguilera pripomínala rozkysnutú bacuľku, na vlastnú adresu si vyslúžila uštipačných poznámok viac než dosť. Najskôr nadbytočné kilá vehementne bránila, no potom zaťala zuby a výrazne schudla. Vďaka vylepšenej postave síce žala jeden kompliment za druhým, no od ohlásenia valentínskych zásnub prišla ďalšia zmena. Speváčka nosí pod srdcom druhého potomka a tehotenstvo ju už stihlo zaobliť na tých správnych miestach.

Blondínka sa síce od vonkajšieho sveta neizoluje, no na verejnosti sa snaží pôsobiť čo najnenápadnejšie. Aj preto jej tento týždeň pri vystupovaní zo štvorkolesového tátoša nechýbala šiltovka a široká džínsová košeľa, ktorá mala zakryť širšie boky. Spod nej však vykukovali plnšie stehná v tesných legínsach s maskáčovým vzorom. V ruke si mamička niesla nápoj so slamkou a tvár si zakrývala slnečnými okuliarmi.

Zaujímavosťou je, že Christina doteraz svoje tehotenstvo nijako nepotvrdila ani nevyvrátila a popredným médiám mapujúcim životy celebrít sa zdôverili len jej blízki známi. Hudobná hviezda sa však prostredníctvom účtu na Twitteri pochválila aspoň tým, že milenec pred ňou pokľakol na koleno. „On sa spýtal a ja som povedala...“ napísala tak trochu tajomný, no veľavravný príspevok. Momentálne si tak naplno vychutnáva rodinnú idylku a stúpajúca ručička váhy ju skôr teší, než zlostí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu