Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľký pupok a presladený outfit: Neuveríte, ale toto je svetoznámy rocker!

Ktorý uznávaný rocker prekvapivo nahodil kvetinové bermudy a vystrčil rastúce brucho? Zobraziť galériu (14)
Ktorý uznávaný rocker prekvapivo nahodil kvetinové bermudy a vystrčil rastúce brucho? (Zdroj: profimedia.sk)

HAVAJ – Zmenený na nepoznanie! Vietor vo vlasoch, pastelové farby a kvetinové vzory – to všetko si počas dovolenky zvykne plnými dúškami užívať najmä nežné pokolenie. Tento týždeň však po takejto kombinácii siahol svetoznámy rockový veterán. Uhádnete, ktorý uznávaný hudobník sa skrýva v tomto pupkáčovi?

Tomu sa hovorí dokonale maskovanie! Hoci sa celý jeho život riadi heslom „Drogy, sex a Rock and Roll“, na staré kolená si doprial prekvapivú zmenu. Spolu s manželkou sa vybral za oddychom na Havaj, kde svoj outfit prispôsobil tamojšej kvetinovej nálade. Že neviete, o kom je reč? Z profilu síce pripomína postaršiu dámu s veľkým bruchom, no v skutočnosti ide o drsného rockera Ozzyho Osbournea (65).

Líder skupiny Black Sabbath sa už celé desaťročia verne drží čiernej farby, kožených doplnkov a okrúhlych okuliarov známych ako „lenonky“. O to väčšie prekvapenie tak nachystal číhajúcim paparazzom na Havajských ostrovoch, keď sa nahodil do fialového trička a kvetinových bermúd. Jeho dušu rockera tak zrazu prezrádzali len početné tetovania na rukách a hrubá reťaz okolo krku.

Ozzy Osbourne
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ozzyho manželstvo s televíznou hviezdou Sharon si v minulom roku prešlo vážnou krízou, no ako sa zdá, prominentnému páru to opäť klape ako hodinky. „Ozzy urobí čokoľvek, o čo si Sharon zažiada, len aby ho prijala späť. Nedokáže bez nej žiť,“ opisoval v máji minulého roka rockerov priateľ jeho zúfalú situáciu. Spoločná dovolenka však svedčí o tom, že hudobník v ostatných mesiacoch skrotol a zákonnej polovičke by zniesol aj modré z neba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu