Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bez mejkapu ako čistá katastrofa: Spoznali by ste v nej krásnu doktorku?

Ellen Pompeo bez mejkapu Zobraziť galériu (8)
Ellen Pompeo bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Žiadne maskovanie nepotrebuje! Aby sa väčšina celebrít mohla pohybovať v losangelských uliciach inkognito, väčšinou stačí šiltovka, kapucňa či veľké slnečné okuliare. Úspešná seriálová hviezda sa však môže pokojne spoľahnúť na nulové líčenie. Ktorá herečka bez mejkapu pripomína strašiaka do maku?

V takejto podobe si srdcia fanúšikov rozhodne nezískala! Keď Ellen Pompeo (44) v roku 2005 prikývla na hlavnú rolu v seriáli Klinika Grace, zrejme ani len netušila, že sa dočká mimoriadne dlhého pokračovania. Predstaviteľka Meredith Grey medzičasom zostarla a v tvári krásavicu veľmi nepripomína. Zvlášť, ak ju paparazzi pristihnú, ako si vykračuje z obeda bez kvapky mejkapu.

Napriek tomu, že Ellen už dávnejšie prekročila prah štyridsiatky a priviedla na svet jedinú ratolesť, naďalej si udržiava mimoriadne štíhle krivky. Žiaľ, zub času sa najviac podpísal na jej tvári, ktorú pokrývajú jazvičky a jamky. Stačí, aby sa herečka nenalíčila a v okolí ju nikto nespoznáva. S bledou pleťou a jej nedokonalosťami totiž pripomína sivú myš.

Hollywoodska mamička sa síce z materskej dovolenky už dávno vrátila späť pred kamery, no svoju dcérku vonkoncom nezanedbáva. „Všetky pracujúce matky prekonávajú výzvy, ale v porovnaní s nimi mám naozaj šťastie. Môžem si dovoliť výpomoc a môžem si ju aj priviesť, ak mi chýba. Ešte nie je v predškolskom veku, takže môže tráviť čas so mnou na nakrúcaní,“ nechala sa počuť Ellen na margo starostlivosti o štvorročnú Stellu Lunu. Rodinné zázemie by jej tak očividne mohla závidieť nejedna kolegyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu