Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásna doktorka zostarla na nepoznanie: Tvár samá jamka a jazva!

Ellen Pompeo má po štyridsiatke jamkovitú a zjazvenú pleť. Zobraziť galériu (8)
Ellen Pompeo má po štyridsiatke jamkovitú a zjazvenú pleť. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Kam sa podela jej krása? Keď sa Ellen Pompeo (44) pred ôsmimi rokmi zhostila úlohy doktorky Meredith Grey v populárnom seriáli, stelesňovala atraktívnu absolventku lekárskej fakulty s ideálmi. Pravidelné nánosy mejkapu však jej pleti dali poriadne zabrať. Pozrite, aké jamky ju teraz špatia a pridávajú jej roky navyše.

Zub času zanechal svoje stopy! Hoci televízny projekt Klinika Grace začínal s menšími ambíciami a do prvej série zaradil len 9 epizód, v súčasnosti už oslavuje okrúhlu desiatku a v rebríčkoch obľúbenosti si drží stabilné miesto na prvých priečkach. Nemalej popularity sa tak dočkala aj hlavná hrdinka Ellen Pompeo, ktorá sa v lekárskom plášti vryla do sŕdc miliónov divákov. Po ôsmich rokoch vysielania však už mladicu zďaleka nepripomína. Na ulici by ste ju možno ani nespoznali.

Ellen Pompeo v úlohe
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: abc)

Seriálová hviezda si cez víkend vyrazila na nákupy, aby doplnila rodinné zásoby a zrejme poobzerala vianočné darčeky. Len čo zaparkovala svojho štvorkolesového tátoša, svedomito sa vybrala k automatu, aby zaplatila parkovné. Tam však na ňu striehli paparazzi a zachytili jej tvár zblízka. Napriek veľkým slnečným okuliarom tak objektívom neušli výrazné jamky a jazvy na tvári.

Aj keď Ellen patrí k vyťaženým postavám seriálu, stihla si vychutnať materskú dovolenku. Pred štyrmi rokmi totiž priviedla na svet svoju prvú dcérku, ktorú pomenovala Stella Luna. Z televíznej obrazovky sa však popri mamičkovských povinnostiach zaručene nestiahne. Tento rok si ju totiž americkí diváci zvolili za najobľúbenejšiu seriálovú herečku v ankete People's Choice Award.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu