Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Britská kráľovná v šoku: Tajné zásnuby syna s o 20 rokov mladšou cicou?!

Monika Jakisic pobláznila hlavu Princovi Andrewovi, ktorý ju s najväčšou pravdepodobnosťou už stihol požiadať o ruku. Zobraziť galériu (9)
Monika Jakisic pobláznila hlavu Princovi Andrewovi, ktorý ju s najväčšou pravdepodobnosťou už stihol požiadať o ruku. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Zlatokopka na kráľovskom dvore? Hoci Alžbeta II. (87) kladie rodinu na prvé miesto v rebríčku hodnôt, s vlastnými synmi si poradiť nedokáže. Zatiaľ čo Charles (65) sa oženil s dlhoročnou milenkou Camillou (66), rozvedený Princ Andrew (54) podľahol o 20 rokov mladšej modelke. A podnikavá Chorvátka Monika už stihla zverejniť aj fotku zásnubného prsteňa.

Rysuje sa nový škandál! Keďže britskí monarchovia majú na domácej pôde ešte stále pomerne silný vplyv, spoločnosti sa snažia ísť príkladom. Aj preto sa Princ Andrew stretol s výraznou matkinou nevôľou, keď sa rozhodol pre médiami ostro sledovaný rozvod s manželkou Sarah Ferguson. Sám do konca života ostať nemieni, no jeho najnovšia známosť príbuzným, a obzvlášť kráľovnej Alžbete II., veľmi nevonia. Napätej situácii navyše neprospieva najmä fakt, že párik sa už stihol tajne zasnúbiť.

Britského princa si okolo prsta omotala zvodná modelka Monika Jakisic (34), ktorá sa v minulosti zviditeľnila najmä tým, že na svojich závideniahodných krivkách predvádzala bikiny a plavky. Momentálne sa však vytešuje z randenia v luxusných reštauráciách. Jedným z nich bola večera s konečným účtom približne 600 libier, v rámci ktorej mal Andrew symbolicky pokľaknúť na koleno. Atraktívna brunetka sa totiž vzápätí podelila cez Twitter o fotografiu hriešne drahého prsteňa s diamantom.

Fámy o schyľujúcej sa svadbe princov hovorca rezolútne poprel: „Môžem potvrdiť, že vojvoda z Yorku nie je zasnúbený s Monikou Jakisic.“ Ako dlho sa dvojica vlastne stretáva, celkom presne nevedno. S vysokou pravdepodobnosť sa im však vzájomnú romancu darí tajiť už zopár mesiacov. Po prvý raz ich totiž médiá pristihli počas narodeninovej oslavy pred pár týždňami, kedy Andrew pobozkal Monike ruku a celý večer sa k nej túlil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu