Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otrasný návrat vyžitej sexbomby: Pamela, toto myslíš naozaj vážne?!

Pamela Anderson sa vrátila k strapatým predĺženým vlasom, ktoré jej pridávajú nemálo rokov navyše. Zobraziť galériu (14)
Pamela Anderson sa vrátila k strapatým predĺženým vlasom, ktoré jej pridávajú nemálo rokov navyše. (Zdroj: SITA)

MONAKO – Už opäť kráča v starých šľapajách! Pamela Anderson (46) celé desaťročia stelesňovala ženský sexepíl, k čomu jej dopomáhali dlhé lokne v odtieni platinovej blond. Tých sa pred nejakým časom síce zbavila, no pri krátkom zostrihu dlho nevydržala. Dnes má hrivu predĺženú a jej zostarnutú tvár špatia nánosy mejkapu ako za starých čias.

Všetka sviežosť je fuč! Keď sa Pamela Anderson rozhodla pre krátky účes, skalným fanúšikom pripravila obrovské prekvapenie. Po prvotnom šoku si však verejnosť na „vynovenú“ herečku rýchlo zvykla a okolie sa zhodovalo v tom, že takýto imidž nie je na zahodenie. O to väčší rozruch americká hviezda vyvolala, keď sa včera objavila v Monaku na odovzdávaní cien World Music Awards. S navlas rovnakým zovňajškom spred niekoľkých mesiacov pripomínala vyžitú sexbombu.

Keďže Pamela v uplynulých týždňoch strávila množstvo hodín slnením sa na pláži či jachte, jej pokožka má výrazný bronzový odtieň a ostro kontrastovala s bielou róbou. Známa blondínka sa však rozhodla pre výrazné líčenie, ktoré jej opticky pridávalo niekoľko rokov. Ešte horším prekvapením sa stali predĺžené pramene vlasov, ktoré vyzerali ako slama na metle. Namiesto silikónovej krásky tak na starý kontinent dorazila strapatá zúfalka za zenitom.

Dvojnásobná matka sa nedávno postarala o obrovský rozruch, keď verejne vyrozprávala svoj desivý príbeh z detstva. Viacnásobné znásilnenia pripísala najmä náročným sociálnym podmienkam. „Rodičia sa ma snažili ochraňovať, ale pre mňa už svet nebol bezpečným miestom. Môj otec bol alkoholik a mama mala dve zamestnania ako čašníčka. Mama neustále plakala a otec nechodieval domov, držal nás v trýznivej bolesti a v strachu. Nemohla som jej zasadiť ešte väčšiu ranu a povedať jej o tom. Zlomilo by jej to srdce ešte viac,“ vysvetlila Pamela dôvod, pre ktorý jej matka o sexuálnom zneužívaní nemala najmenšie tušenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu