Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najnovšieho Barbara Conana okomentoval aj Schwarzenegger: Páčila sa mu jeho mladšia verzia?

Jason Momoa a Arnold Schwarzenegger v úlohe barbara Conana Zobraziť galériu (10)
Jason Momoa a Arnold Schwarzenegger v úlohe barbara Conana (Zdroj: SITA, Facebook)

BRATISLAVA - Americký herec Jason Momoa prezradil, že ho za stvárnenie Barbara Conana v rovnomennej snímke z roku 2011, pochválil samotný Arnold Schwarzenegger. Ten sa totiž v rovnakej úlohe predstavil v pôvodnom filme z roku 1982.

"Nikdy som Arnolda Schwarzeneggera nestretol, no počul som, že si to pozrel. Zúčastnil sa na malom súkromnom premietaní s producentom Avim Lernerom a počul som, že sa mu to páčilo. Povedal tiež, že som odviedol dobrú prácu," uviedol 34-ročný herec pre magazín Parade.

Jason Momoa je rodákom z havajského Honolulu. Ako dieťa sa s matkou presťahoval do Norwalku v Iowe, no v roku 1998 sa vrátil späť Havaj, kde sa začal venovať modelingu. Ako herec debutoval v posledných dvoch sezónach seriálu Pobrežná hliadka (1989 - 2001). Následne účinkoval aj v seriáli Stargate: Atlantis (2004 - 2009), kde sa do povedomia divákov zapísal ako Ronon Dex. Jeho prvou väčšou filmovou úlohou bol práve spomínaný Barbar Conan. V roku 2011 mala premiéru aj prvá sezóna úspešného seriálu Hra o tróny, v ktorej na seba upozornil v úlohe u divákov obľúbeného Khal Droga. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu