Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kate Middleton bez škrupúľ: Prichytená s transvestitom!

Kate Middleton v náruživom rozhovore s umeleckým transvestitom Graysonom Perrym. Zobraziť galériu (4)
Kate Middleton v náruživom rozhovore s umeleckým transvestitom Graysonom Perrym. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Predsudky musia ísť bokom! Hoci si kráľovský dvor udržiava punc váženej a distingvovanej smotánky, mladší členovia sú otvorení aj menej konzervatívnym či priam výstredným známostiam. Naposledy vyvolala rozruch Kate Middleton (32), keď ju paparazzi zachytili v družnej debate s transvestitom. S kým to vojvodkyňa mala dočinenia?

Šancu u nej majú aj excentrické indivíduá! Aj keď muži navlečení v ženských šatách väčšinou dotvárajú program v nočných kluboch či v kabaretných vystúpeniach, jeden z nich sa včera blysol po boku samotnej vojvodkyne z Cambridge. Tá si to v luxusnej róbe a ovešaná šperkami namierila na slávnostný galavečer do Národnej galérie portrétov. Medzi hosťami nechýbal ani významný britský umelec Grayson Perry (53). Pánsky oblek by ste však na ňom hľadali márne.

Kate Middleton už po niekoľký raz zrecyklovala obľúbené šaty zo svojej garderóby, ktoré tentoraz doplnila hriešne drahými šperkami. Tie si požičala od kráľovnej Alžbety II., ktorá ich dostala ako svadobný dar. Pozornosť fotografov však nakoniec upútal predovšetkým družný rozhovor vojvodkyne s päťdesiatnikom navlečeným do dámskej módnej kreácie, s parochňou a veľmi výrazným líčením.

Spomínaný Perry je na domácej pôde vychyteným umelcom, ktorý má už od útleho veku zaľúbenie v ženských róbach a rôznych sexuálnych praktikách. Napriek jeho výraznej odlišnosti má medzi kráľovským dvorom silné konexie a dokonca sa mu naskytla príležitosť zoznámiť sa s Princom Charlesom. Jeho zákonnou polovičkou je psychoterapeutka Phillippa (56), ktorá mu priviedla na svet dcéru Flo (11).

Hoci sa manželka Princa Williama aj tentoraz musela zaobísť bez sprievodu, v umeleckých kruhoch už tradične zožala veľký úspech. „Chcem len povedať, aká som nesmierne potešená, že tu dnes večer môžem byť, aby sme oslávili fantastickú prácu Národnej galérie portrétov. Jej úspechy sú výnimočné. Držia tu najširšiu zbierku portrétov na svete a ich jedinečné a brilantné výstavy nikdy nezlyhajú v tom, aby nás všetkých inšpirovali,“ nechala sa Kate počuť v slávnostnom príhovore, za ktorý, pochopiteľne, zožala veľké ovácie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu