Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žiaden vtip, ale drsná realita: Toto je kultový Chuck Norris pred 40 rokmi!

Chuck Norris na fotografii z roku 1973 - spoznali by ste ho? Zobraziť galériu (7)
Chuck Norris na fotografii z roku 1973 - spoznali by ste ho? (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ani legendám sa pribúdajúce roky nevyhýbajú! Hoci Chucka Norrisa (73) všetci poznáme ako hollywoodskeho veterána a nekonečný zdroj vtipov, aj on kedysi patril medzi mladých „štramákov“ a pokúšal sa o imidž sexsymbolu. Dnešné ženy by však za jeho odhalenou hruďou a hustými bokombradami zrejme nešaleli, veď posúďte sami.

Chlpatý a vlasatý! Aj takými prívlastkami by sa dal opísať Chuck Norris na fotografii z roku 1973, teda spred viac než štyroch desaťročí. Milovník bojových umení už vtedy tvrdo pracoval na svojej stavbe tela, a preto pred objektívom napína bicepsy ako ozajstný Casanova. Celkový dojem však vyznieva nadmieru teatrálne. Prispieva k nemu najmä hustý porast na hercovom hrudníku, bruchu a ramenách, ako i vtedajší účes s bokombradami.

Zachovalý sedemdesiatnik pri krste vyfasoval meno Carlos Ray. Svoje detstvo prežil pomerne utiahnuto bez náznaku lásky k športu. Ako 18-ročný tínedžer sa však nechal naverbovať k americkým vzdušným silám, vďaka čomu sa dostal do Južnej Kórey. Tam získal nielen svoju súčasnú prezývku Chuck, ale tiež prebudil v sebe dychtivú túžbu stať sa majstrom v bojových umeniach. Už o štyri roky neskôr bol z armády prepustený, čo mu umožnilo vybudovať úspešnú sieť škôl karate.

Norris sa zviditeľnil vo viacerých snímkach a televíznych projektoch, medzi ktorými nechýba seriál Walker, texaský jazdec či legendárne reklamné spoty. V našich končinách je najznámejšia teleshoppingová kampaň Total Gym, ale aj reklama na istú telekomunikačnú spoločnosť vysielaná tiež v susedných Čechách. Napriek tomu, že hrdina akčných snímok už prekročil prah sedemdesiatky, naďalej sa udržiava vo skvelej kondícii. A ktovie, možno sa mu raz naozaj podarí z USA urobiť USB.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu