Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trapas Britney Spears pred davom fanúšikov: Diery medzi nohami!

Britney Spears sa napratala do tesného outfitu, ktorý povolil na pikantnom mieste. Zobraziť galériu (23)
Britney Spears sa napratala do tesného outfitu, ktorý povolil na pikantnom mieste. (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS – Chcelo by to väčšiu veľkosť! O Britney Spears (32) je známe, že napriek kolísajúcej váhe na svojich koncertoch neustále preferuje minimalistické outfity, v ktorých častokrát ani nedokáže dýchať. Naposledy jej však kostým na pódiu nevydržal a speváčka sa strápnila na celej čiare. Diery sa jej totiž vytvárali rovno medzi nohami.

Jej hudobná šou má poriadne trhliny... A to doslova! Hoci mnohí kritici Britney Spears už dávno odpísali do starého železa, ona sa zatiaľ nevzdáva a pred fanúšikmi sa stále predvádza na playback v úsporných kostýmoch. Jej nedávna zastávka v Las Vegas v rámci šou Piece of Me však bola nečakane okorenená malým bonusom. Plavovláska vrtela zadkom v dotrhaných pančuchách.

Ako býva u Britney dobrým zvykom, na javisku pobehuje zásadne v tesnom korzete a sieťovaných pančuškách. Inak tomu nebolo ani v meste hazardu a rýchlych svadieb, kde to dvojnásobná mamička roztočila v identickom štýle. Návštevníci koncertu v prvých radoch však mali o pikantný prídavok postarané. Blondínke sa totiž pančuchové nohavice na vnútornej strane stehien roztrhli a diery sa od rozkroku smerom ku kolenám postupne zväčšovali.

Napriek tomu, že najlepším časom v hudobnom priemysle u nej už odzvonilo, Britney našla podporu aj u ďaleko vplyvnejšej a populárnejšej kolegyne. „Ja a Brit Brit. Aplaus pre Britney, mali sme kopec zábavy na tvojej šou,“ napísala Lady Gaga k spoločnej fotografii, ktorú zverejnila na svojej oficiálnej webstránke. Žeby sa schyľovalo k prekvapivej spolupráci?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu