Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Zanedbaná Britney Spears ako vyrážková buchta: Horšie to už byť ani nemôže!

Britney Spears je čoraz pribratejšia a jej tvár naďalej pokrývajú výrazné nedokonalosti pleti. Zobraziť galériu (14)
Britney Spears je čoraz pribratejšia a jej tvár naďalej pokrývajú výrazné nedokonalosti pleti. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Opäť naberá kilá! Aj keď Britney Spears (32) ešte stále koncertuje a drží si pomerne slušnú fanúšikovskú základňu, kariéru si na svojom zovňajšku už veľmi budovať nemôže. Len čo sa dostala do oku lahodiacej formy, už sa znova uberá nevábnym smerom. Pribraté krivky sa pokúsila natrieskať do očividne primalého outfitu.

Kašle na diéty aj štíhlu líniu? Aby mohla Britney Spears rozbehnúť nové turné, nemusela sa dať dokopy vokálne, pretože dlhodobo vystupuje na playback. Všetka jej energia putovala do tanečných tréningov, vizuálnych efektov a zoštíhlenia línie, aby ju vpratala do minimalistických outfitov. Jej námaha síce spočiatku prinášala ovocie, no speváčka sa vracia do starých koľají. V losangelských uliciach už znova vyzerala ako zaoblený strašiak do maku.

Keďže Britney nedávno podstúpila radikálnu zmenu farby vlasov, všetky jej vyrážky, fľaky a iné nedokonalosti na tvári akoby vystúpili do popredia. Nezdravý životný štýl sa však v čoraz väčšej miere začína podpisovať na jej bacuľatej postave. Dvojnásobná mamička svoje krátke a macaté nohy navliekla do džínsových šortiek, no pozornosť upriamila aj na hrubé ramená. Postaral sa o to jej príliš tesný top bez rukávov.

Britney Spears
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zaujímavosťou je, že Britney k vylepšeniu zovňajšku nemotivuje ani blížiaca sa svadba so snúbencom. Zrejme sa totiž spolieha, že o mastnú sumičku sa jej postará hrubá vrstva líčidiel aj grafické úpravy. „Britney chce zo svojej tretej svadby vyťažiť toľko pozornosti a peňazí ako pri druhej svadbe. Preto sa snaží nakontaktovať na Elvisovu dcéru, aby sa jej opýtala, či sa môže vydať v jeho slávnej rezidencii Graceland Estate,“ nechal sa počuť dôverný zdroj zo speváčkinho okolia pre portál Radar Online. Zatiaľ sa však na rozprávkovú nevestu vonkoncom nepodobá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu