Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odkopnutý Princ Harry si neustrážil džínsy: Ups, vykukli mu trenky!

Princovi Harrymu vykukla spod džínsov spodná bielizeň. Zobraziť galériu (15)
Princovi Harrymu vykukla spod džínsov spodná bielizeň. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Nechal si nazrieť pod nohavice! Aj keď sa Princ Harry (29) momentálne snaží vyrovnať s kopačkami od milovanej polovičky, svoje charitatívne povinnosti nijako nezanedbáva. Pri poslednej z nich však fotografom odhalil i to, čo malo zostať skryté. Naservíroval im do objektívu vykúkajúcu spodnú bielizeň.

Chybička sa našla! Hoci len pred pár dňami obletela svet správa, že Cressida Bonas už netvorí pár s britským princom, on si z toho ťažkú hlavu nerobí. Tento týždeň totiž navštívil hendikepovaných veteránov, aby ich povzbudil pred blížiacimi sa športovými hrami Invictus games. V ležérnom outfite nešetril širokým úsmevom a vďaka odstávajúcim džínsam ukázal aj to, akú značku trenírok vlastne nosí.

Chýry o tom, že Harrymu sa pre náhly rozchod svet nezrútil, svedčí jeho včerajšia účasť na miamskej rozlúčke so slobodou, na ktorej nechýbal ani brat William. Cressida, ktorú mnohí už videli jednou nohou v kráľovskom paláci, mu tak zrejme veľmi nechýba. Ryšavý člen urodzenej rodiny totiž z párty odchádzal v aute s dvomi ženami. Obaja súrodenci pritom kvôli tomuto žúru vynechali pohreb brata svojej macochy Camilly.

Zaujímavosťou je, že Cressida mala milenca na ceste za veľkú mláku sprevádzať. „Ešte minulý týždeň bola veľmi šťastná a tešila sa na ich spoločný výlet do Ameriky. Po víkende ale svoje plány zrušila a bum, bolo to,“ prezradil zdroj z Cressidinho blízkeho okolia denníku Daily Mail. Čo sa medzi zaľúbenými hrdličkami vlastne odohralo, celkom presne nevedno. Nechajme sa prekvapiť, či si párik dopraje ďalšiu šancu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu