Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rodinná tragédia Kevina zo Sám doma: Otec umiera, on naňho kašle!

Macaulay Culkin na rodinnej fotografii z roku 1990 s otcom Kitom, mamou Patriciou a bratom Kiernanom Zobraziť galériu (8)
Macaulay Culkin na rodinnej fotografii z roku 1990 s otcom Kitom, mamou Patriciou a bratom Kiernanom (Zdroj: archív)

OREGON – Nedá sa nijako obmäkčiť! O Macaulaym Culkinovi (33) je známe, že už v útlom detstve si vďaka rozprávkovým honorárom zabezpečil finančné zázemie na celý život. To sa však neskôr stalo zdrojom nezhôd medzi nádejným hercom a chamtivým otcom Kitom Culkinom (69). Ten tesne pred sedemdesiatkou dostal mŕtvicu, ktorá ho vo vážnom stave pripútala na nemocničné lôžko. Vlastný syn však o ňom nechce ani počuť.

Pohnevaní doslova na život a na smrť! Macaulay Culkin sa divákom pri televíznych obrazovkách vryl do sŕdc už ako malý chlapec, keď stvárnil šibalského Kevina v snímkach Sám doma. Práve vďaka nim sa jeho majetok aj v súčasnosti odhaduje na úctyhodných 15 miliónov dolárov. Uchmatnúť z nich aspoň istú časť sa však už dávnejšie snažil blondiakov otec Kit, vlastným menom Christopher, ktorý kedysi pôsobil ako divadelný herec. Dnes bojuje o život na jednotke intenzívnej starostlivosti a jediné, po čom túži, je udobriť sa pred smrťou s odcudzeným synom.

Keďže sa Kit už dávnejšie prejavil ako chamtivec, Macaulay s ním dlhé roky jednoducho nekomunikuje. Všetky väzby sa medzi ním a otcom pretrhli už v roku 1995, kedy sa Kit rozviedol s manželkou Patriciou a maloleté ratolesti boli zverené do starostlivosti matky. Culkin senior si síce na staré kolená uvedomil, akú chybu urobil, no všetky jeho snahy o zmierenie vyšli navnivoč. Jeho syna otcov stav nezaujíma a ani po mozgovej príhode ho navštíviť neplánuje.

Kita zasiahla silná mŕtvica ešte v utorok, kedy bol prevezený do miestneho nemocničného zariadenia. K lôžku boli neskôr privolaní všetci najbližší členovia rodiny, pretože takmer sedemdesiatnik stratil väčšinu motorických funkcií a vyhliadky na jeho zotavenie sú podľa lekárov mizivé.

Otec Culkin sa znovu oženil a v roku 2012 si o slávneho syna dokonca robil veľké starosti. „Dúfam, že naňho dozerajú správni ľudia,“ povedal na margo drogových škandálov novinám The Sun. Jeho manželka Jeanette Krylowski prejavila strach, že Macaulay umrie na nejakú chorobu alebo sa predávkuje. Jej čierne prognózy sa, našťastie, nepotvrdili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu