Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

V 40-tke stále ako dievčatko? Táto kráska nepotrebuje plastiky ani mejkap!

Heidi Klum bez mejkapu Zobraziť galériu (16)
Heidi Klum bez mejkapu (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Zaobíde sa bez úprav aj príkras! Hoci je Heidi Klum (40) v rámci svojej mimoriadne úspešnej modelingovej kariéry už desaťročia obklopená vizážistami, najsilnejšou zbraňou pre ňu stále zostáva jej vlastná prirodzenosť. Blondínka tak dokáže očariť aj na obyčajných nákupoch bez toho, aby trávila dlhé hodiny pred zrkadlom. Pozrite si čerstvý záber ako dôkaz.

Starnutie jej na kráse nijako neuberá, práve naopak! Zatiaľ čo jej kolegyne z brandže míňajú tisíce dolárov za skrášľujúce kúry a drahú dekoratívnu kozmetiku, Heidi Klum si vystačí s minimom starostlivosti. Vďaka závideniahodným génom sa totiž aj po prekročení prahu štyridsiatky môže pochváliť priam bezchybnou pleťou. A to aj v prípade, že jej chýba akýkoľvek mejkap.

Očarujúca modelka síce oslávila príchod Nového roka v meste hazardu a rýchlych svadieb, no už opäť vpadla do každodennej rutiny na domácej losangelskej pôde. Včera preto neváhala a so svojím milencom aj telesným strážcom v jednej osobe vyrazila do supermarketu, aby doplnila zásoby potravín. V ležérnom outfite a bez líčenia vyzerala krajšie, ako rozkvitnuté kvety, ktoré si niesla pod pazuchou.

Heidi zostáva aj s pribúdajúcimi rokmi úplne prirodzená, pretože plastiky či menej invazívne zákroky ju doslova desia. „Nikdy som žiaden zákrok nepodstúpila. Aby som bola úprimná, príliš som sa bála. Príliš sa desím toho, že z ničoho nič sa začnem veľmi meniť, že sa mi začne meniť tvár,“ nechala sa počuť v decembrovom rozhovore. Pri takej genetickej výbave, akú dostala do vienka práve päťnásobná mamička, by však žiadna žena na umelé vylepšenia ani nepomyslela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu