Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Silvestrovská svadba Penny z Teórie veľkého tresku: Takáto z nej bola nevesta!

Herečka Kaley Cuoco počas silvestrovskej svadobnej noci s novomanželom Ryanom Sweetingom Zobraziť galériu (12)
Herečka Kaley Cuoco počas silvestrovskej svadobnej noci s novomanželom Ryanom Sweetingom (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Vstúpila do Nového roka aj pod čepiec! Hoci uplynulá noc mala magické čaro pre celú planétu, herečka Kaley Cuoco (28) jej dodala vlastný punc výnimočnosti. Práve počas prelomu starého a nového kalendárneho roka povedala oficiálne „áno“ Ryanovi Sweetingovi (26) po polročnej známosti. Z blondínky sa stala jednoduchá, no zato veľmi romantická nevesta.

Už to majú za sebou! Kaley Cuoco šokovala fanúšikov aj celý svet už v septembri, keď sa len po troch mesiacoch randenia zasnúbila s profesionálnym tenistom. A z prudkého tempa nepoľavila ani v závere roka 2013. Na silvestrovskú noc si totiž naplánovala honosnú svadbu, ktorá sa konala v priestoroch luxusného ranča neďaleko Mekky americkej kinematografie. Namiesto priania šťastného nadchádzajúceho roka tak obdivovateľov na sociálnej sieti potešila prvou svadobnou fotkou.

„Áno, Sweetingovci“ týmto krátkymi, no veľavravnými slovíčkami plavovláska okomentovala záber, na ktorom sa vo svadobných šatách skláňa k novopečenému manželovi a bozkáva ho na ústa. Na svoj veľký deň D zvolila kreáciu z dizajnérskej dielne Very Wang, ktorá sa niesla v ružových odtieňoch cukrovej vaty. Vo vlasoch jej svietila strieborná čelenka a vlasy mala upravené do ležérne rozstrapateného drdola.

Podľa informácií britského denníka Daily Mail sa celá slávnosť niesla v duchu elementov ohňa a ľadu. Ihneď po obrade sa tak predstaviteľka krásnej Penny v kultovom sitkome Teória veľkého tresku nahodila do krátkych červených šiat s dĺžkou po kolená. Paparazzi ju zachytili s rozpustenými vlasmi, ktoré herečka mala aj počas samotného sobáša, kedy jej svadobný outfit dopĺňal závoj.

Zábava sa konala aj pod veľkými vonkajšími bielymi stanmi, ktoré zaberali značnú časť rozľahlého pozemku ranča. Koľko svadobčanov sa ceremoniálu zúčastnilo, celkom presne nevedno. Oficiálny popis usadlosti však uvádza, že celá rezidencia je vhodná pre súkromné oslavy s kapacitou až 5000 hostí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu