Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spackaná nevesta priamo z Hollywoodu: Gýčová a nablýskaná ako diskoguľa!

Piper Perabo si vzala svoju životnú lásku v nevkusných ligotavých šatách so žltým závojom. Zobraziť galériu (7)
Piper Perabo si vzala svoju životnú lásku v nevkusných ligotavých šatách so žltým závojom. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Krok vedľa! Hoci väčšina mladých dám nielen zo sveta šoubiznisu sníva o romantickej svadbe, Piper Perabo (37) sa rozhodla vytŕčať z davu. Uplynulú sobotu odkráčala pred oltár s režisérom Stephenom Kayom (51), no módnych kritikov príliš neohúrila. V lesklých šatách sa síce zaradila medzi netradičné, ale zároveň aj medzi nevydarené nevesty.

Roztrhlo sa s nimi vrece? Len pred mesiacom sme vás na Topkách informovali o mimoriadne krásnej Olivii Palermo, ktorá v boji proti konvenciám vsadila vo svoj svadobný deň na šortky, tylovú sukňu a kašmírový sveter. A ako sa zdá, netradičný štýl preferuje čoraz viac známych hviezd, ktoré mieria pod čepiec. Naposledy sa o značný rozruch postarala divoká kočka zo snímky Coyote Ugly. Tej už síce ťahá na okrúhlu štyridsiatku, no klasiku by ste u nej hľadali márne.

Piper Perabo siahla po dlhých šatách s rukávmi, ktoré mali jednoduchý strih, no boli posiate striebornou potlačou. Kreácia zrejme mala pripomínať niečo ako hadiu kožu, no už z diaľky pôsobila mimoriadne gýčovo. Svadobný outfit nevylepšil ani závoj žltej farby, ktorý sa k nevestiným blond vlasom absolútne nehodil. Priveľa námahy s úpravou si pritom nedal ani ženích. Kovbojská spona s klobúkom, rozgajdané sako či zodraté topánky – nič z toho s eleganciou vonkoncom nesúviselo.

Dvojica sa spoznala v čase, keď Stephen režíroval seriál Covert Affairs a Piper v ňom stvárňovala jednu z hlavných postáv. K zásnubám došlo v septembri minulého roka a okolie dobre vedelo, že sobáš je takpovediac na spadnutie. „Sú veľmi šťastní,“ prezradil vtedy zdroj z okolia prominentného páru. Ostáva len dúfať, že im láskyplné chvíle zo soboty vydržia naozaj navždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu