Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Diabol nosí Pradu, herečka nevábny zadok: Biely, mľandravý a s celulitídou!

Anne Hathaway by mala na svojom zadočku trošku zapracovať. Zobraziť galériu (10)
Anne Hathaway by mala na svojom zadočku trošku zapracovať.

IBIZA - Aj hviezdy sú len ľudia! Herečka Anne Hathaway (32), známa napríklad z filmu Diabol nosí Pradu, si v týchto dňoch dopriala dovolenku. Spoločne s manželom Adamom Shulmanom si užíva chvíle oddychu a pohody na slnečnej Ibize, kde samozrejme nechýbajú paparazzi. Tí zvečnili umelkyňu v úsporných bikinách a zamerali sa zvlášť na jej zadok. Pri pohľade naň zrejme stúpne sebavedomie mnohým ženám. Brunetkino pozadie totiž vôbec nie je dokonalé.

Mohlo by to byť aj lepšie! Pre herečku Anne Hathaway, ktorá učinkovala napríklad vo filmoch Denník princeznej, Zakliata Ella, či Bedári, je charakteristická štíhla postava. Sympatická umelkyňa však na verejnosti svoje krivky často nepretŕča a provokatívne outfity sú pre ňu neznámym pojmom.  

Iné to je pochopiteľne na dovolenke, kde Anne aktuálne nafotili paparazzi. Herečka v dvojdielnych bikinách nevyzerala zle, no pri pohľade na ňu je viditeľné, že cvičenie a pitný režim akosi zanedbáva. Vykrajované plavky totiž na brunetkinom mľandravom zadku odhalili jemnú celulitídu. Tá je strašiakom mnohých žien. Viaceré z nich tak pri prezeraní týchto fotiek môžu zahodiť mindráky. Ako vidno, pomarančová koža neobchádza ani celebrity.

Ani hviezdna Anne Hathaway nemá úplne dokonalú postavu.
Zobraziť galériu (10)
Ani hviezdna Anne Hathaway nemá úplne dokonalú postavu.

Viac o téme: Anne HathawayDiabol nosí Pradu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu