Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Potupa pre Tori Spelling: Manžel ju mal podviesť, lebo s ním nechcela mať sex!

Tori Spelling Zobraziť galériu (5)
Tori Spelling (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americkú herečku Tori Spelling údajne podviedol jej manžel Dean McDermott. Pre magazín Us Magazine to vyhlásila istá Emily Goodhand, ktorá tvrdí, že s McDermottom strávila začiatkom decembra noc.

Goodhand uviedla, že sa s McDermottom zoznámila prostredníctvom spoločných známych 6. decembra v jednom z barov v kanadskom Toronte, odkiaľ sa následne spoločne s ďalšími šiestimi ľuďmi presunuli do baru v hoteli Fairmount Royal York. "Počas toho, ako sme pili, sme sa rozprávali. Neviem presne o čom, ale spomínal svoje deti a prácu. Mala som pocit, že mu môžem veriť. A tiež máme veľa spoločných známych," vyhlásila s tým, že McDermott jej počas konverzácie nenápadne podal kľúč od svojej hotelovej izby.

"Tam som sa s ním potom stretla, keď naši priatelia odišli, a mali sme sex. Povedal mi, že svoju manželku veľmi miluje, ale ona by s ním nespala. Nepýtala som sa ho prečo, pretože mi to prišlo divné. Stretli sme sa potom ešte raz, ale už sme spolu nespali," prezradila Goodhand, ktorá svoje konanie ľutuje. "Som dospelá osoba a rozhodujem sa sama za seba. Je mi to ľúto," uviedla na záver. Spelling ani McDermott sa zatiaľ k týmto tvrdeniam nevyjadrili. 

Štyridsaťročná Tori Spelling je známa predovšetkým ako Donna Martin zo seriálu Beverly Hills 90210 (1990 - 2000). S McDermottom sa zosobášila 7. mája 2006. Majú spolu štyri deti, pričom najmladší syn Finn Davey sa narodil minulý rok v auguste. Účinkovala tiež v snímkach ako A Friend to Die For (1994), Trick (1999), Scary Movie 2 (2001), či Pobozkajte nevestu (2007). 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu