Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa herečka (47) šokuje: V tajnosti porodila druhé dieťa!

Robin Tunney a Simon Baker sa preslávili vďaka seriálu Mentalista. Zobraziť galériu (8)
Robin Tunney a Simon Baker sa preslávili vďaka seriálu Mentalista. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Poriadne prekvapenie! Robin Tunney (47), ktorá sa do povedomia Slovákov vryla najmä vďaka účinkovaniu v obľúbenom seriáli Mentalista, sa pred pár dňami stala dvojnásbnou mamičkou. Radostné správy sú pomerne šokujúce, keďže sa známej herečke podarilo tehotenstvo pred svetom utajiť.

Americká herečka Robin Tunney, ktrorá v seriáli Mentalista stvárnila vyšetrovateľku Teresu Lisbonovú, je pomerne aktívna na sociálnych sieťach. Podobne, ako mnohé jej kolegyne a kolegovia, sa s fanúšikmi delí o momentky zo súkromia. Pyšne sa chváli fotkami svojho sympatického snúbenca Nickyho Marmeta, ktorému v júni 2016 porodila synčeka Oscara. Zaujímavé je, že herečke sa v tom čase podarilo tehotenstvo utajiť.

Galéria: Robin Tunney sa s fanúšikmi delí o svoje súkromie.
A rovnaká situácia sa zopakovala aj teraz. Robin totiž 8. januára priviedla na svet dcérku, ktorej dali meno Colette. Hoci na instagrame zverejňovala rôzne fotky, dbala o to, aby ju bolo vidno len po ramená, spoločenským akciám sa vyhýbala, a tak verejnosť nevedela, že je znovu tehotná.

Správy o tom, že je z nej už dvojnásobná mamička, však herečka oznámila ozaj krásnym spôsobom. Zverejnila totiž video, ako jej syn Oscar drží na rukách maličkú sestričku a spieva jej. „Sme nadšení, že vám môžeme predstaviť Colette Kathleen. Oscar je teraz veľkým bratom. Porodila som 8. januára a kým sa naše srdcia zväčšili, zvyšok sa značne zmenšil,” pripísala Robin k záberom. „Táto žabka s hustou hrivou blonďavých vlasov je pripravená ovládnuť tento svet,” dodala sympatická herečka. 

Robin Tunney svetu takto oznámila, že je z nej dvojnásobná mamina.
Zobraziť galériu (8)
Robin Tunney svetu takto oznámila, že je z nej dvojnásobná mamina.  (Zdroj: Instagram)

Robin Tunney sa vo svojich 47 rokoch stala dvojnásobnou mamičkou. Na instagrame zverejnila aj fotku z pôrodnice.
Zobraziť galériu (8)
Robin Tunney sa vo svojich 47 rokoch stala dvojnásobnou mamičkou. Na instagrame zverejnila aj fotku z pôrodnice.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Robin Tunney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu