Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Seriálový Mentalista šokoval výzorom: Och, sexi herec je zmenený na nepoznanie!

Simon Baker Zobraziť galériu (5)
Simon Baker (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Obľúbený herec Simon Baker (53), ktorý je známy hlavne zo seriálu Mentalista, je zrejme opäť zamilovaný. Na pláži v jeho rodnej Austrálii mu totiž robila spoločnosť neznáma kráska. Viac ako o novej žene po jeho boku sa však hovorí o jeho novom výzore, vďaka ktorému ho spoznáte len veľmi ťažko.

Simon Baker sa vďaka svojmu hereckému talentu preslávil vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad Niečo nové či Diabol nosí Pradu. Najväčšiu slávu mu však priniesol seriál Mentalista, kde si zahral postavu Patricka Janea.

V poslednej dobe však bolo na pretrase jeho súkromie. Hlavným dôvodom bol rozvod s jeho manželkou Rebeccou Rigg (54), s ktorou boli manželia dlhých 29 rokov. Definitívne zbohom si povedali v roku 2020. Počas ich manželstva sa im narodili 3 deti.

Hoci by sa podľa posledných informácii nemala po boku austrálskeho herca objavovať žiadna žena, posledné zábery hovoria niečo iné. Baker sa totiž dobre zabával na pláži Bondi v Sydney v spoločnosti neznámej krásky. 

Jeho aktuálne záberyy dali tak trochu zabudnúť na povesť lámača ženských sŕdc. Na pláži sa totiž predviedol s dlhou bradou a s jemne zanedbaným výzorom. Možné je však aj to, že sa momentálne pripravuje na novú úlohu a jeho výzor je súčasťou postavy, ktorú bude hrať. Nuž, uvidíme...

Simon Baker
Zobraziť galériu (5)
Simon Baker  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: MentalistaSimon Baker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu