Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Cameron Diaz ukázala pravú tvár: Bez mejkapu a poriadne zblízka!

Cameron Diaz bez mejkapu Zobraziť galériu (13)
Cameron Diaz bez mejkapu (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – Pribúdajúce roky sa na nej podpisujú čoraz viditeľnejšie! Hoci si Cameron Diaz (41) v Hollywoode vypestovala imidž nestarnúcej kočky, zub času ju predsa len dobehol. Stačí sa pozrieť, ako vyzerá jej pleť bez jedinej kvapky mejkapu. Známa štyridsiatnička by veľa fanúšikov zrejme neohúrila.

Odložila masku! Keď sa Cameron Diaz v roku 1994 predviedla po boku Jimiho Carreyho vo svojej debutovej komédii Maska, mala ešte len 21 rokov a pripomínala sexi študentku. Odvtedy však uplynuli dve desaťročia a herečka viditeľne zostarla. Paradoxne, podľa vlastnej mienky našla unikátne spôsoby starostlivosti o vlastné telo a návody predáva prostredníctvom novej knihy. Jej vyretušovaná vizáž na obálke má však od tej skutočnej na míle ďaleko.

„Jeden z momentov, kedy som bola na seba najviac hrdá! Dostala som prvý zviazaný výtlačok knihy The Body Book! Napísala som ju pre vás a vaše telo. Som nadšená, že sa o ňu môžem s vami podeliť!! Už teraz si ju môžete predobjednať,“ reagovala blondínka prostredníctvom svojho účtu na Instagrame. Nezabudla pripojiť fotku, na ktorej si hrdo drží svoje dielo. Od samej radosti však mejkap celkom odignorovala.

Cameron sa na zábere dojato usmieva a doslova jej žiaria oči. Už horšie však dopadla jej pleť s množstvom mimických vrások okolo očí a pigmentových škvŕn. Jediné, čo u nej fanúšikovia vyzdvihli, bola výrazne lepšia starostlivosť týkajúca sa vyrážok. Je totiž známe, že herečka dlhé roky trpela vážnou formou akné a bez ošetrujúcich tónovacích krémov či mejkapu by sa nevybrala ani vysypať smeti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu