Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Popová princezná na prestížnej módnej prehliadke v sandáloch za pár libier!

Popová princezná na prestížnej módnej prehliadke v sandáloch za pár libier! Zobraziť galériu (10)
Popová princezná na prestížnej módnej prehliadke v sandáloch za pár libier! (Zdroj: F&F)

LONDÝN - Britská módna značka predstavila dámsku a pánsku kolekciu na nadchádzajúcu jeseň a zimu 2014. Medzi pozvanými nechýbali známe osobnosti ako speváčka Sophie Ellis-Bextor, britská modelka a blogerka Big Ling, zosnulá Peaches Geldof, česká modelka Simona Krainová či Nikol Moravcová.

Sophie Ellis-Bextor, ktorá práve včera 10. apríla oslávila svoje 35.narodeniny si nenechala ujsť módnu prehliadku F&F na prestížnom mieste londýnskych Fashion weekov.

Na módnu show prišla v štýle vintage a nezaprela v sebe svoj britský pôvod. Zvolila bledomodré šaty, v ktorých pripomínala bábiku a jej nežné cukrové nohy zdobili sandále ala šesťdesiate roky, pripomínajúce časy našich starých mám. 

Popová princezná na prestížnej
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: F&F)

Britská speváčka je údajne milovníčkou topánok a vlastní ich vo svojom botníku až neuveriteľných 200 párov! Mnohí by preto od tejto hviezdy čakali viac. Napriek sláve a dostatočným financiám sa táto popová princezná nehanbí priznať, že nakupuje aj v second-handoch či na trhoch. Práve staré veci dotvárajú podľa nej osobitý štýl viac, ako moderné kúsky.

Pre lifestylový magazín FEMINITY.sk prezradila, že miluje módu, no nepotrpí si na luxusné drahé značky. Obľubuje módne kúsky aj za pár libier. A počas bežných dní uprednostňuje prirodzený makeup. Celý rozhovor so Sophie si môžete pozrieť priamo TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu