Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Steven Tyler zbožňuje tohto muža: Dostalo ho staromódne vyznanie lásky!

Steven Tyler (vpravo) je nadšený, že si jeho dcéra Chelsea zoberie práve Jona Fostera. Zobraziť galériu (13)
Steven Tyler (vpravo) je nadšený, že si jeho dcéra Chelsea zoberie práve Jona Fostera. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký spevák Steven Tyler je vraj šťastný, že si jeho dcéra Chelsea Tyler vezme herca Jona Fostera.

"Moje dievčatko je zasnúbené s Jonom. Som šťastný... Oboch ich zbožňujem," odkázal 66-ročný otec budúcej nevesty prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. Foster svoju vyvolenú požiadal o ruku po tom, ako si počas narodeninovej oslavy 7. marca vypýtal dovolenie vziať si ju od jej otca. 

"Bolo to nádherne staromódne. To, že prišiel a požiadal ma o ruku mojej dcéry, pre mňa veľa znamenalo. Obľúbil som si Jona od chvíle, keď som sa s ním po prvý raz stretol a Chelsea ho tiež veľmi miluje. Jon je skvelý muzikant a herec. Nemôžem byť šťastnejší," vyjadril sa Steven Tyler pre magazín People.

Správu o tom, že sa dvojica zasnúbila potvrdila nedávno nevlastná sestra budúcej nevesty Mia Tyler prostredníctvom Twitteru, kde zverejnila aj fotografiu dvojice. "Som neskutočne hrdá a nadšená, že sa títo dvaja budú brať. Mám vás oboch veľmi rada," pripísala k fotke. 

Matkou 25-ročnej Chelsea Tyler je Teresa Barrick, s ktorou bol spevák kapely Aerosmith ženatý v rokoch 1988 až 2006. Dvadsaťdeväťročný Jon Foster je bratom herca Bena Fostera, ktorý chystá svadbu s americkou herečkou Robin Wright. Snúbenci Tyler a Foster si v roku 2011 založili tanečné duo Badbad, v ktorom kombinujú aj prvky bluesu a soulu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu