Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Legendárny MacGyver po takmer 30 rokoch: Pribratý a totálne zmenený!

Richard Dean Anderson v úlohe legendárneho MacGyvera a v súčasnosti Zobraziť galériu (7)
Richard Dean Anderson v úlohe legendárneho MacGyvera a v súčasnosti

LOS ANGELES – Vypapal sa a zaokrúhlil! Hoci má Richard Dean Anderson (63) na konte viacero úspešných projektov, v diváckej pamätíinajviac utkvel ako geniálny MacGyver. Po desaťročiach od začiatku nakrúcania seriálu by ste ho však zrejme ani nespoznali. Akčný hrdina je šedivý, bucľatý a už sa na seba takmer nepodobá.

Tomu sa hovorí brutálna zmena! Keď sa Richard Dean Anderson zhostil úlohy tajného agenta Angusa MacGyvera, zrejme ani netušil, aký ošiaľ seriálom rozpúta. Ako brilantný odborník na fyzikálne vedy totiž pred kamerami zostrojoval výbušniny na počkanie z úplných maličkostí a vedel sa vynájsť v každej situácii. Od prvých nakrútených scén už obehlo 28 rokov, ktoré na hercovom zovňajšku zanechali markantné stopy. Pozrite, ako televízny hrdina vyzerá v súčasnosti.

Richard pred časom zavítal na tlačovú konferenciu v Canade, kde skalných fanúšikov prekvapil zmenenou vizážou. K tej prispeli predovšetkým kilá navyše a viditeľné zaoblenie v tvári – bacuľaté líca a formujúca sa dvojitá brada. Herec si navyše nechal narásť dlhšie vlasy so šedinami a imidž doplnil hnedými okuliarmi. Keďže jeho pleť je stále pružná a pôsobí sviežo, je vysoko pravdepodobné, že niekdajší lámač ženských sŕdc kozmetické salóny neobchádza.

Najvernejším fanúšikom MacGyvera možno neušlo, že Richard, prezývaný skrátene Rick, si túto kultovú úlohu zopakoval v septembri minulého roka. Išlo o sériu krátkych filmov, ktoré slúžili ako reklamná kampaň známeho výrobcu automobilov. V súčasnosti sa herec pohybuje pred kamerou už len príležitostne ako hosť televíznych talkšou či seriálov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu