Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trapas milenky amerického politika: Zarezané bikiny a úplne biely zadok!

Americký kongresman Joe Garcia prichytený s milenkou, ktorá v odvážnych bikinách odhalila neopálený zadok. Zobraziť galériu (4)
Americký kongresman Joe Garcia prichytený s milenkou, ktorá v odvážnych bikinách odhalila neopálený zadok. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI – Vystavila na obdiv to, čo nemala! Aj keď Joe Garcia (50) práve nesedí v kresle kongresmana, paparazzi ho zo svojich objektívov nespúšťajú. Na nedávnej prechádzke tak dámu po jeho boku zachytili v poriadne ošemetnej situácii. Tmavovláska nahodila odvážne bikiny, v ktorých ukázala neopálený zadok.

Klobúčik jeho identitu neutajil! Tak ako v našich končinách, aj za veľkou mlákou patria politici k ostro sledovaným osobnostiam. O tom, že v politickej kariére osobné voľno neexistuje, sa pred pár dňami na vlastnej koži presvedčil kongresman Joe Garcia. Ten si v rodnom Miami vyrazil na pláž a po celý čas sa snažil pôsobiť inkognito. Jeho dámska spoločnosť sa však postarala o poriadny rozruch.

Prešedivený päťdesiatnik sa nedávno prechádzal popri miamskom pobreží iba v šortkách, so slameným klobúkom na hlave a slnečnými okuliarmi na nose. Bežní dovolenkári mu možno nevenovali najmenšiu pozornosť, no Joe sa neustále obzeral, či ho niekto nesleduje. Zrejme mu robil na čele vrásky odhalený zadok jeho polovičky. Tá totiž siahla po neónových minimalistických bikinách strihu tango, no predtým sa opaľovala v decentnejšom modeli. Svetlo sveta tak uzrela biela neopálená pokožka pozadia, ktorá fotografom okamžite udrela do očí.

Identita kongresmanovej dámy zatiaľ nie je známa, s najväčšou pravdepodobnosťou však nejde o jeho manželku. Garcia bol ženatý dve desaťročia s Aileen Mariou Ugalde, no dvojica sa minulý rok rozviedla. Zo zväzku pochádza 15-ročná dcéra Gabriela.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu