Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z Fantaghiro je oslnivá 50-tka, z Romualda bradáč: Aha, ako sa zmenili!

Alessandra Martines a Kim Rossi Stuart si v úlohách princeznej Fantaghiro a Romualda získali srdcia miliónov divákov. Zobraziť galériu (12)
Alessandra Martines a Kim Rossi Stuart si v úlohách princeznej Fantaghiro a Romualda získali srdcia miliónov divákov. (Zdroj: Facebook)

RÍM – Očaria aj v zrelom veku! Hoci od začiatku nakrúcania prvej časti televíznej série o princeznej Fantaghiro uplynuli už viac než dve desaťročia, hlavní protagonisti svoju povestnú iskru nestratili. Kam sa podela odvážna kráska a jej vysnívaný princ Romualdo? Nádherný pár by na obrazovkách tvorili aj v súčasnosti.

Stále ozdobou spoločnosti! Hoci predstaviteľka kultovej Fantaghiro v septembri oslávila už 50. narodeniny, skutočný vek by jej uhádol zrejme iba málokto. Taliansko-francúzska herečka a tanečníčka si totiž ponechala svoje princeznovské hnedé vlasy a rozhodla sa starnúť s pomocou skrášľovacích zákrokov. V milostnom živote to síce nemala jednoduché, no trápenie v manželstve jej vynahradili aspoň dve ratolesti.

Alessandra Martines ako princezná
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Facebook)

Alessandra Martines v roku 1993 povedala oficiálne „áno“ režisérovi Claudeovi Lelouchovi. Ako sa ale zakrátko ukázalo, nešlo o príliš šťastnú voľbu. O 26 rokov starší manžel sa totiž prejavil ako nenapraviteľný sukničkár, čo Fantaghiro po 14 rokoch spoločného života odmietala ďalej trpieť a podala žiadosť o rozvod. Zo zväzku jej ostala spoločná dcérka Stella, ktorá je v poradí siedmou ratolesťou expartnera Leloucha. Ten má podľa Alessandriných slov svoj kŕdeľ detí až s piatimi rôznymi ženami.

Alessandra Martines s o
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Obsadzovaná herečka a pôvodne baletka po rozvode neostala na ocot. Zamilovala sa do mladučkého zajačika Cyrila Descoursa (30), ktorému už stihla priviesť na svet prvého potomka. V októbri minulého roka svetlo sveta uzrel ich synček Hugo.

Kim Rossi Stuart v
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napriek tomu, že Romualdo na obrazovkách dlhé roky patrí k idolom a lámačom ženských sŕdc, do chomúta do doteraz žiadna dáma nedotlačila. Herec Kim Rossi Stuart má dnes 44 rokov a žije v harmonickom zväzku s herečkou Ilariou Spadou (33). Pred dvomi rokmi sa prominentnej dvojici narodil zatiaľ jediný syn Ettore. Ospevovaný Romualdo však bol v minulosti spájaný aj s kolegyňou Veronicou Logan, pred ktorou dokonca pokľakol na koleno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu