Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Horúce chvíle Kate Middleton: Nechtiac ukázala, čo nosí pod sukňou!

Kate Middleton s vetrom pod sukňou takmer odhalila priveľa, no zachránila ju spodnička. Zobraziť galériu (9)
Kate Middleton s vetrom pod sukňou takmer odhalila priveľa, no zachránila ju spodnička. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Opäť doplatila na veterné počasie! Vojvodkyňa z Cambridge (31) síce patrí medzi svetové módne ikony, no občas sa jej trendy outfity postarajú o rumenec na tvári. Inak tomu nebolo ani tento týždeň, keď sa venovala svojim charitatívnym povinnostiam. Vo voľnejšej sukni mala čo robiť, aby jej nevykuklo aj to, čo musí zostať skryté.

Aspoň na chvíľu v koži slávnej Marilyn Monroe! Kate Middleton sa do sŕdc miliónov britských obyvateľov zapísala nielen ako vážená členka kráľovskej rodiny, ale tiež ako pestovaná dáma s vycibreným módnym vkusom. Snaha vyzerať upravene ako zo škatuľky sa jej však pri podpore národnej školskej charity Place2Be vypomstila. Keď brunetka prijímala kyticu na privítanie, vietor jej tmavomodrú skladanú sukňu značky Orla Kiely zdvihol do výšin. Vojvodkyňa si ju len-tak-tak stihla zachytiť rukou.

Kate si síce oficiálne ešte stále užíva materskú dovolenku, no svoje reprezentačné povinnosti nijako nezanedbáva. Ako patrónka spomínaného projektu zavítala na základnú školu v Canary Wharf, kde sa postarala o nemalý rozruch. Našťastie, luxusnú sukňu istila spodnička, vďaka ktorej manželka Princa Williama divoký vietor ustála bez odhalenia nohavičiek. Na obdiv tak vystavila „len“ svoje štíhle nôžky v priehľadných čiernych silonkách.

Pocty privítať vojvodkyňu kvetmi sa dostalo 9-ročnej žiačke menom Tierney Potter. „Bola som nervózna, ale nadšená. Vojvodkyňa povedala, že chce pozdraviť zvyšok triedy, tak som ju zaviedla dnu,“ nechalo sa počuť dievčatko na margo milej povinnosti. Ako sa teda zdá, Kate zostane miláčikom národa za každých okolností a ani prudký vietor ju nevyvedie z miery.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu