Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Shakirin syn Milan hviezdou internetu: Krásu a talent slávnej mamy nezaprie!

Shakira sa podelila o dojímavé rodinné zábery s partnerom a spoločným synčekom Milanom. Zobraziť galériu (10)
Shakira sa podelila o dojímavé rodinné zábery s partnerom a spoločným synčekom Milanom. (Zdroj: Instagram)

MADRID – Má pred sebou žiarivú budúcnosť! To si síce o svojom dieťatku myslí každá matka, no speváčka Shakira (36) má na to aj skutočný dôvod. Jej 10-mesačného synčeka Milana totiž objektív priam zbožňuje a chlapček sa v umeleckom prostredí cíti ako ryba vo vode. Pozrite si zábery jednej z najšťastnejších prominentných rodín a zistite, čo z malej ratolesti zrejme vyrastie.

Ako stvorený pre modeling a svet šoubiznisu! Ak by sa Shakira pohrávala s myšlienkou, že zo synčeka urobí detského modela, lukratívne ponuky by sa jej zaručene len tak sypali. Dôkazom môže byť zaujímavá koláž rodinných obrázkov, o ktorú sa včera podelila prostredníctvom siete Instagram. Malý Milan na nej s rodičmi doslova žiari, prekypuje šťastím a pozitívnou energiou. Ak sa však hrdý otec Gerard Piqué nádeja, že potomok bude kráčať v jeho šľapajách, krásna mama svojmu zlatíčku veští celkom inú budúcnosť.

Tmavé očká, bucľaté líčka a husté hnedé vlásky – takáto genetická výbava Milanovi prorokuje do budúcna status prvotriedneho lámača ženských sŕdc. Momentálne je však z neho ukážkové dieťa, čo v známej blondínke materinské city ešte prehlbuje. „Rozhodneme chceme viac detí. Je len otázkou času, kedy to celé zosúladíme,“ nechala sa Shakira počuť v rozhovore pre kolumbijský magazín Aló.

Aj keď Gerard Piqué patrí k futbalovým esám pod krídlami klubu FC Barcelona, plavovláska ich spoločnú ratolesť zatiaľ na trávniku nevidí. „Môj syn má jedinečnú osobnosť. Miluje, keď je so mnou v štúdiu, pretože je veľmi zvedavý a v tomto prostredí sa cíti veľmi dobre. Uvedomila som si, že mám doma rockovú hviezdu,“ nešetrí hudobníčka chválou v spomínanom interview. To, kam kariérne vetry Milana naozaj zavejú, však ukáže až čas.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu