Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Najrozkošnejšie dieťa šoubiznisu: Malý Milan už fandí s krásnou Shakirou!

Shakira so sedemmesačným synčekom Milanom Zobraziť galériu (10)
Shakira so sedemmesačným synčekom Milanom (Zdroj: profimedia.sk)

BARCELONA – Robí im čoraz väčšiu radosť! Aj keď má maličký Milan ešte len sedem mesiacov, už teraz priťahuje objektívy ako magnet. Po známejších rodičoch totiž zdedil hviezdnu genetickú výbavu, vďaka ktorej raz bude zaručene motať hlavu krásnym dámam. Vo futbalovom drese je vedľa mamy Shakiry (36) neuveriteľne roztomilý.

Ako vystrihnutý z časopisu! Niet najmenších pochýb, že FC Barcelona má vernú a naozaj širokú fanúšikovskú základňu aj vďaka talentu obrancu Gerarda Piquého. Tým najoddanejším a zároveň najroztomilejším nadšencom sa však stal jeho vlastný syn Milan, ktorého mu priviedla na svet speváčka Shakira. Tá sa so svojou ratolesťou vybrala na sobotňajší zápas, aby si okatý chlapček vychutnal atmosféru štadióna naživo.

Milan počas oboch polčasov sedel pokojne na tribúne a veľkými očkami pozorne skúmal dianie naokolo aj na trávniku. Nahodený v klubových farbách reprezentoval otca naozaj príkladne – v miniatúrnej podobe originálneho dresu. Očividnú radosť zo športového podujatia však mala aj kučeravá kráska, ktorá si prvorodeného potomka držala na kolenách. V závere stretnutia nezabudla o desať rokov mladšieho milenca pozdraviť a venovať mu sladkú pusu za odvedený výkon.

O tom, že kolumbijská rodáčka je aj po pôrode neuveriteľne atraktívna, svedčí nedávne ocenenie, ktorého sa dočkala. „Shakira vyhrala cenu Najsexi krivky na odovzdávaní cien Victoria's Secret awards. Aká radosť!“ informoval pyšne jej organizačný tím prostredníctvom Twitteru. Speváčka si síce sošku nemohla vyzdvihnúť osobne, no určite sa jej takisto veľmi potešila.

Shakira ako malé dieťatko vyzerala úplne inak. Ak chcete vedieť, ako, pozrite si to na ženskom magazíne FEMINITY.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu