Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ešte sa len narodili a už sú slávne: Tieto bábätká pozná celý svet

Princ William, jeho manželka Catherine a syn  George Alexander Louis. Zobraziť galériu (19)
Princ William, jeho manželka Catherine a syn George Alexander Louis. (Zdroj: SITA, Jason Bell)

LONDÝN – V roku 2013 privítalo novorodeniatka aj množstvo svetoznámych osobností. Patria medzi ne napríklad Shakira, Fergie, Kate Winslet, Penélope Cruz, Vince Vaughn, Edward Norton, Michael Bublé, George Lucas či princ William a jeho manželka Catherine.


11. januára sa stali po druhý raz rodičmi britský spevák Elton John a jeho partner David Furnish. Ich druhého syna, ktorému dali meno narodil Elijah Joseph Daniel Furnish-John, im vynosila tá istá žena, ktorá im v decembri 2010 porodila prvého syna Zacharyho.
Zobraziť galériu (19)
11. januára sa stali po druhý raz rodičmi britský spevák Elton John a jeho partner David Furnish. Ich druhého syna, ktorému dali meno narodil Elijah Joseph Daniel Furnish-John, im vynosila tá istá žena, ktorá im v decembri 2010 porodila prvého syna Zacharyho.

22. januára sa v španielskej Barcelone narodil Milan Piqué Mebarak, ktorého matkou je kolumbijská speváčka Shakira a otcom španielsky futbalista Gerard Piqué.
Zobraziť galériu (19)
22. januára sa v španielskej Barcelone narodil Milan Piqué Mebarak, ktorého matkou je kolumbijská speváčka Shakira a otcom španielsky futbalista Gerard Piqué.  (Zdroj: profimedia.sk)

Britský herec Hugh Grant vo februári zverejnil, že sa stal dvojnásobným otcom. Matkou jeho syna Felixa Changa je Číňanka Tinglan Hong - tá istá žena, ktorá v septembri 2011 porodila aj jeho dcérku Tabithu.
Zobraziť galériu (19)
Britský herec Hugh Grant vo februári zverejnil, že sa stal dvojnásobným otcom. Matkou jeho syna Felixa Changa je Číňanka Tinglan Hong - tá istá žena, ktorá v septembri 2011 porodila aj jeho dcérku Tabithu.  (Zdroj: SITA)

Americká herečka a modelka japonského pôvodu Devon Aoki porodila 12. februára svoje druhé dieťa. So snúbencom Jamesom Baileym dali dcérke meno Alessandra Linville Bailey.
Zobraziť galériu (19)
Americká herečka a modelka japonského pôvodu Devon Aoki porodila 12. februára svoje druhé dieťa. So snúbencom Jamesom Baileym dali dcérke meno Alessandra Linville Bailey.  (Zdroj: SITA, Facebook, Twitter)

Americký rapper Wiz Khalifa a jeho manželka Amber Rose privítali 21. februára syna Sebastiana Taylora Thomaza.
Zobraziť galériu (19)
Americký rapper Wiz Khalifa a jeho manželka Amber Rose privítali 21. februára syna Sebastiana Taylora Thomaza.  (Zdroj: SITA)

15. júna sa stali rodičmi americký rapper Kanye West a jeho snúbenica Kim Kardashian. Dcérke dali meno North West.
Zobraziť galériu (19)
15. júna sa stali rodičmi americký rapper Kanye West a jeho snúbenica Kim Kardashian. Dcérke dali meno North West.  (Zdroj: SITA)

Americká speváčka Jessica Simpson a Eric Johnson sa tento rok tešili z druhého bábätka. Syn dvojice, ktorá už má dcéru Maxwell Drew Johnson, dostal meno Ace Knute Johnson. Na svet prišiel 30. júna cisárskym rezom.
Zobraziť galériu (19)
Americká speváčka Jessica Simpson a Eric Johnson sa tento rok tešili z druhého bábätka. Syn dvojice, ktorá už má dcéru Maxwell Drew Johnson, dostal meno Ace Knute Johnson. Na svet prišiel 30. júna cisárskym rezom.  (Zdroj: SITA)

22. júla prišiel na svet prvorodený syn vojvodu a vojvodkyne z Cambridgeu. Princ William a jeho manželka Catherine dali chlapcovi meno George Alexander Louis.
Zobraziť galériu (19)
22. júla prišiel na svet prvorodený syn vojvodu a vojvodkyne z Cambridgeu. Princ William a jeho manželka Catherine dali chlapcovi meno George Alexander Louis.  (Zdroj: SITA)

V júli sa tešili z narodenia dieťaťa aj španielska herečka Penélope Cruz a jej manžel Javier Bardem. Dcérke dali meno Luna Encinas Cruz. Dvojica vychováva aj syna Leonarda.
Zobraziť galériu (19)
V júli sa tešili z narodenia dieťaťa aj španielska herečka Penélope Cruz a jej manžel Javier Bardem. Dcérke dali meno Luna Encinas Cruz. Dvojica vychováva aj syna Leonarda.  (Zdroj: Xclusive Pix)

Americký herec, komik a moderátor Jimmy Fallon a jeho manželka Nancy Juvonen Fallon privítali v júli svoje prvé dieťa. Dcérku Winnie Rose im vynosila náhradná matka.
Zobraziť galériu (19)
Americký herec, komik a moderátor Jimmy Fallon a jeho manželka Nancy Juvonen Fallon privítali v júli svoje prvé dieťa. Dcérku Winnie Rose im vynosila náhradná matka.  (Zdroj: SITA)

V auguste sa po druhý raz stal otcom americký herec Vince Vaughn. Jeho manželka Kyla Weber mu v losangeleskej nemocnici priviedla na svet syna, ktorého pomenovali po hercovom otcovi Vernon Lindsay.
Zobraziť galériu (19)
V auguste sa po druhý raz stal otcom americký herec Vince Vaughn. Jeho manželka Kyla Weber mu v losangeleskej nemocnici priviedla na svet syna, ktorého pomenovali po hercovom otcovi Vernon Lindsay.  (Zdroj: SITA)

V auguste porodila syna aj britská modelka, podnikateľka, príležitostná speváčka a spisovateľka Katie Price. S manželom Kieranom Haylerom mu dali meno Jett Riviera.
Zobraziť galériu (19)
V auguste porodila syna aj britská modelka, podnikateľka, príležitostná speváčka a spisovateľka Katie Price. S manželom Kieranom Haylerom mu dali meno Jett Riviera.  (Zdroj: SITA)

Americký herec Alec Baldwin a jeho manželka Hilaria Thomas privítali v auguste dcérku, ktorá dostala meno Carmen Gabriela.
Zobraziť galériu (19)
Americký herec Alec Baldwin a jeho manželka Hilaria Thomas privítali v auguste dcérku, ktorá dostala meno Carmen Gabriela.  (Zdroj: SITA)
 

Od 27. augusta majú syna aj kanadsko-taliansky spevák Michael Bublé a jeho manželka, argentínska herečka a modelka Luisana Lopilato. Chlapec sa volá Noah Bublé.
Zobraziť galériu (19)
Od 27. augusta majú syna aj kanadsko-taliansky spevák Michael Bublé a jeho manželka, argentínska herečka a modelka Luisana Lopilato. Chlapec sa volá Noah Bublé.  (Zdroj: Facebook)

Tridsaťosemročná členka formácie The Black Eyed Peas Fergie porodila 29. augusta manželovi Joshovi Duhamelovi syna, pre ktorého vybrali meno Axl Jack Duhamel.
Zobraziť galériu (19)
Tridsaťosemročná členka formácie The Black Eyed Peas Fergie porodila 29. augusta manželovi Joshovi Duhamelovi syna, pre ktorého vybrali meno Axl Jack Duhamel.  (Zdroj: SITA)

V auguste sa narodila aj dcéra amerického filmára Georgea Lucasa a jeho manželka Mellody Hobson. Ich dcérku Everest Hobson Lucas im vynosila náhradná matka.
Zobraziť galériu (19)
V auguste sa narodila aj dcéra amerického filmára Georgea Lucasa a jeho manželka Mellody Hobson. Ich dcérku Everest Hobson Lucas im vynosila náhradná matka.  (Zdroj: SITA)

Americkej herečke Halle Berry a jej manželovi Olivierovi Martinezovi sa v októbri narodil syn Maceo Robert Martinez.
Zobraziť galériu (19)
Americkej herečke Halle Berry a jej manželovi Olivierovi Martinezovi sa v októbri narodil syn Maceo Robert Martinez.  (Zdroj: SITA)

Anglická herečka Kate Winslet priviedla 7. decembra na svet svoje tretie dieťa. Chlapec menom Bear je herečkiným prvým potomkom s tretím manželom Nedom Rocknrollom.
Zobraziť galériu (19)
Anglická herečka Kate Winslet priviedla 7. decembra na svet svoje tretie dieťa. Chlapec menom Bear je herečkiným prvým potomkom s tretím manželom Nedom Rocknrollom.  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu