Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Christina Aguilera a jej romantický Valentín: Zasnúbenie a nádherný prsteň!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (6)
Christina Aguilera (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americká speváčka Christina Aguilera sa v piatok zasnúbila s filmovým producentom Matthewom Rutlerom, s ktorým randila od roku 2010.

Tridsaťtriročná hudobníčka zverejnila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter fotografiu, na ktorej sa pár drží za ruky, pričom Aguilera má na prstenníku veľký zásnubný prsteň. "Spýtal sa ma a ja som povedala..." sprevádza fotografiu speváčkin komentár.

Christina Aguilera sa na hudobnej scéne začala presadzovať v roku 1998, keď naspievala pieseň Reflection pre animovaný film Mulan. O rok neskôr vydala debutový eponymný album, ktorým si zabezpečila celosvetovú slávu. Nahrávka obsahovala hity ako Genie In A Bottle, What A Girl Wants, I Turn To You alebo Come On Over Baby (All I Want Is You). Jej druhým albumom v angličtine bola vianočná kolekcia My Kind Of Christmas (2000), po ktorej na trh uviedla provokatívnu štúdiovku Stripped (2002) s hitmi ako Dirrty, Beautiful, Fighter či The Voice Within. Aguilera, ktorú v začiatkoch mnohé médiá stavali do pozície najväčšej konkurentky Britney Spears, sa dosiaľ prezentovala ešte troma štúdiovými nahrávkami - Back To Basics (2006), Bionic (2010) a Lotus (2012). Držiteľka štyroch cien Grammy má od roku 2010 svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. 

Takto sa pochválila Christina
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu