Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najvydarenejšia zo sestier Olsenových: Aha, ako zatienila slávne dvojičky!

Elizabeth Olsen síce vyrastala v tieni starších dvojičiek, no v súčasnosti sa karta obracia. Zobraziť galériu (16)
Elizabeth Olsen síce vyrastala v tieni starších dvojičiek, no v súčasnosti sa karta obracia. (Zdroj: Marie Claire)

LOS ANGELES – Pred očami im vyrástla zdatná konkurencia! Hoci Mary-Kate a Ashley Olsen (28) už od plienok kráčali v ústrety závideniahodnej hereckej kariére, v posledných rokoch sa len z času na čas objavia na nejakom módnom podujatí. Na výslnie šoubiznisu sa však rekordným tempom prepracovala ich mladšia sestra Elizabeth (25). Tá svojou krásou a šarmom súrodenecké dvojičky takpovediac prerástla, veď posúďte sami.

Ide jej karta! Aj keď meno Elizabeth Olsen ešte donedávna v Hollywoode nepatrilo k príliš zvučným pojmom, dnes sa za ním skrýva jedna z najobletovanejších dám červených kobercov. Brunetka žne jeden úspech za druhým a svoju krásnu tvár nedávno prepožičala magazínu Marie Claire. Prirodzenosť, nevinnosť a nadhľad – to všetko sa snúbi v atraktívnej hviezde so slušným hereckým potenciálom.

Elizabeth sa pre stránky júnového čísla nechala zvečniť vo viacerých elegantných kreáciách. Jej staršia sestry síce patria medzi uznávané návrhárky, no herečka hľadá inšpirácie inde a medzi smotánkou sa vždy predvádza v zaujímavých kúskoch, ktoré lichotia jej postave. Niet sa tak čo čudovať, že napriek mladému veku mieri pod čepiec. Ako však priznala v priloženom interview, prednosť dá sestre Mary-Kate, ktorá takisto chystá svadbu.

„Nie, nechám ju, aby si dátum sobáša vybrala ako prvá,“ reagovala Elizabeth na návrh dvojitého obradu. Napriek tomu, že odmalička žila v tieni dvojičiek, podľa jej slov ju to negatívnym spôsobom nepoznačilo, práve naopak. „Pretože sa moje sestry vždy držali pri zemi, pomáhalo mi to zostať tiež pri zemi. Nikdy nežili klebetami, mala som kúzelný život,“ pochválila sa očarujúca 25-ročná kráska. Žeby tak súťaživosť a žiarlivosť v jej rodine jednoducho nemala miesto?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu