Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna dvojička Olsenová ukázala staršieho milenca: Preboha, veď má skoro 50!

Ashley Olsen opúšťa svoj newyorský apartmán s takmer o 20 rokov starším milencom Bennettom Millerom. Zobraziť galériu (8)
Ashley Olsen opúšťa svoj newyorský apartmán s takmer o 20 rokov starším milencom Bennettom Millerom. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK – Imponujú im staršie ročníky? Uplynulé dva roky bulvárne plátky zamestnávala predovšetkým Mary-Kate Olsen (28), ktorá zbalila až 45-ročného brata bývalého francúzskeho prezidenta. A v jej šľapajách očividne kráča aj dvojička Ashley. Tá si na krk zavesila o takmer dve desaťročia staršieho režiséra Bennetta Millera (47). Po jeho boku však pôsobí skôr ako dcéra, veď posúďte sami.

Majú spoločný ešte aj vkus na mužov? Odkedy sa dvojičky Mary-Kate a Ashley Olsen  prepracovali pod drobnohľad médií, netaja sa tým, že sú na nerozoznanie. Spája ich totiž nielen identický zovňajšok, ale aj vkus na módu a záľuby. Očividne sa dokonca zhodnú aj v tom, že sa im páčia výrazne starší muži. Zatiaľ čo Mary-Kate mieri do chomúta so 45-ročným Olivierom Sarkozym, jej sestra podľahla 47-ročnému Bennettovi Millerovi. Bez mejkapu a s kruhmi pod očami však jeho partnerku vonkoncom nepripomína.

Aj keď Ashley so svojím režisérom randí už dlhšie, dvojica sa na verejnosti príliš neukazovala. Paparazzom sa však podarilo zachytiť hollywoodske hrdličky tento týždeň, keď spoločne opúšťali newyorský apartmán vo vychytenej štvrti Manhattan. Blondínka zanechávala dojem, že sa akurát vykotúľala z postele a v noci toho veľa nenaspala. Jej milenec pritom na džentlmenské spôsoby zvysoka kašľal a do pristaveného SUV sa poponáhľal ako prvý.

Ashley a Bennett svoj vzťah potvrdili ešte vo februári, keď sa spoločne objavili na poslednej rozlúčke s tragicky zosnulým hercom Philipom Seymourom Hoffmanom. Odvtedy sa pred zrakmi verejnosti mihnú naozaj zriedka a potrpia si na súkromie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu