Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Šok: Hviezdu Beverly Hills v detstve znásilnili... Takmer sa pre to zabila!

Herečka AnnaLynne McCord v emocionálnom prejave priznáva, že sa stala obeťou znásilnenia. Za ruku ju drží bojovníčka za ľudské práva Somaly Mam. Zobraziť galériu (6)
Herečka AnnaLynne McCord v emocionálnom prejave priznáva, že sa stala obeťou znásilnenia. Za ruku ju drží bojovníčka za ľudské práva Somaly Mam. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Prekonala neuveriteľnú traumu! Hoci AnnaLynne McCord (26) ešte donedávna hviezdila v nových častiach kultového seriálu Beverly Hills 90210, nikto ani len netušil, že za jej úsmevom sa skrýva bolestné tajomstvo. Herečka bola v detstve sexuálne zneužitá, čo ju dohnalo k myšlienkam a prípravám na samovraždu.

Prežila si peklo! Aj keď si televízni diváci AnnuLynne McCord zamilovali ako pôvabnú mladú dámu v televíznom projekte 90210, jej život sa kedysi uberal celkom iným, bolestným smerom. Americká hviezda nabrala odvahu a svoj smutný príbeh odhalila počas charitatívneho galavečera Life Is Love, ktorého výťažok poputuje na pomoc obetiam sexuálneho násilia a otrokárstva. V čele projektu stojí kambodžská bojovníčka za ľudské práva Somaly Mam, ktorá v pravej chvíli podala pomocnú ruku aj samotnej herečke.

„Bola som znásilnená. Bola som zneužitá ako dieťa. Toto je pre mňa veľmi dôležité. Mala som samovražedné sklony, porezala som si ruky. Chcela som zomrieť. Mala som na hoteli fľaštičku s pilulkami a bola som pripravená skoncovať so všetkým,“ zdôverila sa AnnaLynne rozcíteným hlasom publiku. S tečúcimi slzami nakoniec vzdala hold svojej záchrankyni, ktorá ju počas prejavu silno držala za ruku: „Ale niečo, neviem čo, ma viedlo k Somaly Mam.“

Hollywoodska celebrita v súčasnosti randí s o 17 rokov starším kolegom Dominicom Purcellom, ktorý sa svojho času blysol v televíznom hite Prison Break. AnnaLynne sa pritom o traumatizujúcu skúsenosť podelila už minulý rok: „Stalo sa mi to s niekým, koho som poznala. Je veľmi zaujímavé cítiť, že nemáte hlas, ktorý by za vás povedal 'Nie'. Nevedela som, ako povedať: 'Toto nechcem. Prosím, toto mi nerob.'“ Jediným pozitívom zostáva fakt, že herečka svojím dojemným vystúpením navýšila zbierku o čiastku 35 tisíc dolárov. Celkovo sa podarilo vyzbierať až neuveriteľných 700 tisíc dolárov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu