Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Blonďavá modelka ukázala holé prsia: Vraj anjelik... Je to riadna čertica!

Rachel Hilbert má anjelskú tváričku. Zobraziť galériu (6)
Rachel Hilbert má anjelskú tváričku.

LOS ANGELES – Prestala byť násťročná, pózuje hore bez! Štíhla postava a krásna tvárička zaručili mladej Američanke Rachel Hilbert (20) flek medzi anjelikmi predvádzajúcimi prestížnu spodnú bielizeň. A hoci blondínka vyzerá na prvý pohľad ako neviniatko, v skutočnosti nie je žiadna hanblivka. Potvrdzujú to zmyselné zábery, ktoré nedávno nafotila. Pózuje na nich totiž len v krátkych rifľových šortkách a s úplne obnaženými vnadami.

Rachel Hilbert síce vo svete modelingu ešte veľa vody nenamútila, no môže sa pochváliť tým, že si v mladom veku splnila sen mnohých manekýnok. Je totiž jedným z anjelikov známej značky luxusnej bielizne. Počas najnovšieho fotenia sa však krehko pôsobiaca blondínka zaobišla bez podprsenky a do objektívu bez ostychu vystavila nahé prednosti.  

Podľa všetkého išlo o Racheline prvé eroticky ladené zábery. Na nich pózovala odetá len v krátkych rifľových šortkách, bez výrazného mejkapu a s rozcuchanými vlasmi. Aj vďaka tomu stojí výsledok skutočne za to. Na prvý pohľad vyzerajú snímky nevinne, no zároveň sú poriadne vzrušujúce.

S nahotou mladá modelka nemala veľký problém. Je totiž bežnou súčasťou profesie takmer každej modelky. Rachel na seba navyše dostatočne upozornila, a tak sa pokojne môže stať, že svojím sexepílom očarí nejedného chlapa. Vrátane tých so zvučnými menami. 

Rachel Hilbert vyzerá ako anjelik, no v skutočnosti nie je žiadne neviniatko.
Zobraziť galériu (6)
Rachel Hilbert vyzerá ako anjelik, no v skutočnosti nie je žiadne neviniatko.


Pozrite si tiež: 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu