Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hollywoodska pretvárka v troskách: Rozchod po 22 rokoch a boj o 125 miliónov!

Kris Jenner s manželom Bruceom Zobraziť galériu (6)
Kris Jenner s manželom Bruceom (Zdroj: SITA)

LOS ANGELS – Mediálna bomba vybuchla! Hoci sa o kríze v manželstve Kris Jenner (57) a jej polovičky Brucea (63) v kuloároch šepkalo už niekoľko mesiacov, dvojica svoj rozchod potvrdila len pred pár dňami. V súvislosti s ostro sledovanou rodinou však popri skrachovanom vzťahu vyplávali na povrch aj ďalšie špinavosti. Čo všetko zahŕňala vyumelkovaná faloš pred kamerami?

Fámy sa potvrdili! To, prečo Kardashianovci so svojou reality šou patria k najfalošnejším famíliám v Hollywoode, nie je až také ťažké uhádnuť. Na amerických televíznych obrazovkách sa o priazeň divákov uchádzajú už úctyhodných osem sezón a tak skoro sa stiahnuť do úzadia ani nemienia. Ich vzťahy sú síce plytké a prvoplánové, no kvôli sledovanosti sa tvária ako harmonická rodina. A hoci rozvrat medzi najstaršími členmi klanu nastal už pred vyše rokom, scenár nadiktoval veľké odhalenie na začiatok októbra. Kris Jenner posadnutá peniazmi konečne priznala, že oficiálne odchádza od zákonnej polovičky.

Napriek tomu, že dvojica spolu prežila úctyhodných 22 rokov, podľa Brucea je všetko v najlepšom poriadku a rozchod je len akýsi prirodzený vývin. „Kris je šťastná, ja som šťastný, nikto nežiada o rozvod. Kris má svoje vlastné bývanie, ja mám svoje. Nie je medzi nami žiadna nevraživosť, všetko je fajn,“ prezradil bývalý Olympionik magazínu People.

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že rozchod prebieha hladko, v skutočnosti je v hre až 125 miliónov dolárov. „Toto bude pre Kris veľmi horká tabletka, ktorú bude musieť prehltnúť. Keď nakoniec príde k rozvodu, bude si musieť rozdeliť rodinný majetok s Bruceom na polovicu. Od dcér Kim a Khloe požadovala predmanželské zmluvy, no iróniou je, že sama nijakú nepodpísala,“ ozrejmil situáciu zdroj portálu Radar Online.

O tom, že skutočne nejde o fazuľky, svedčia rozprávkové sumy, ktoré Kris v uplynulých rokoch zinkasovala. Len za tri sezóny rodinnej reality šou zhrabla od kanála E! neuveriteľných 40 miliónov dolárov. Navyše sa pasovala za manažérku svojich dcér, ktorým dohodila nespočetné množstvo reklamných kampaní. Z čistej materinskej lásky pritom tieto kroky vonkoncom nepodnikala. Za každú uzavretú zmluvu si vypýtala províziu vo výške 10%. A aby rodinné tajomstvá udržala pod pokrievkou, ratolestiam vždy do detailu nadiktovala, čo majú povedať v rozhovoroch pre médiá.

Keďže sa za veľkou mlákou hovorí, že šou musí pokračovať, inak to nebude ani v prípade Kardashianovcov. Ženská hlava rodiny má už teraz všetko dopodrobna rozplánované: „Stále robíme rozhodnutia spolu a rozprávame sa trikrát do dňa. Bruce je veľkou súčasťou programu a vždy bude.“ A čo dominuje medzi námetmi deviatej série? Predsa rozchod ostrieľaného páru v priamom prenose a prasknutie mediálnej bubliny. Kris si totiž na kalkulačke, ktorú stále nosí v hlave, všetko dôkladne porátala. Než by mala Brucea zo šou vykúpiť z vlastných peňazí, radšej na ňom bude ešte chvíľu zarábať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu