Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Kráľovská svadba na spadnutie: Princa Harryho skrotila táto „kráska“!

Cressida Bonas si na noblesu nepotrpí, no Princ Harry ju zbožňuje. Zobraziť galériu (10)
Cressida Bonas si na noblesu nepotrpí, no Princ Harry ju zbožňuje. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Mieri do chomúta! Aj keď sa dlhší čas zdalo, že Princ Harry (29) potrebuje voľnosť na mladícke vybúrenie, zrejme už čoskoro bude nasledovať príklad staršieho brata Williama. Partnerka Cressida Bonas (28) mu totiž tak učarovala, že ryšavý aristokrat seriózne uvažuje nad svadbou. Tá by sa mohla konať už o niekoľko mesiacov.

Túži sa usadiť! Zatiaľ čo sa Princ William škandálom oblúkom vyhýbal a spomedzi svojich osudových žien si vybral očarujúcu Kate Middleton, jeho mladší brat doteraz myslel predovšetkým na zábavu. Už 18 mesiacov však s prestávkami randí s talentovanou tanečníčkou Cressidou Bonas. Tá má síce od distingvovanej budúcej kráľovnej na míle ďaleko, no Harryho predstavám údajne vyhovuje vo všetkých smeroch.

„Cressie sa ide vydávať za Harryho,“ prezradil zdroj z okolia kráľovského páru pre britský denník The Telegraph. S touto myšlienkou sa pritom najviac stotožňuje samotný princ z Walesu: „Harry neustále hovorí o manželstve a deťoch a ona si už na tú predstavu zvykla. Svadba sa pravdepodobne bude konať budúci rok.“ Tento plán by mohla ohroziť už len ľahkovážnosť potenciálnej členky kráľovskej rodiny: „Cressida si myslí, že je príliš mladá na vydaj a Harryho reči o manželstve a usadení sa ju trochu desia.“

O tom, že vyštudovaná tanečnica sa na život pod čepcom príliš necíti, svedčí jej celkový štýl počas všedných dní. Ten s reprezentačnými povinnosťami paláca zatiaľ nemá vonkoncom nič spoločné. Cressida totiž neváha pobehovať v uliciach s nohavicami pôsobiacimi ako pyžamo a s rozstrapatenými vlasmi. Paradoxne, práve to údajne Harryho na milenke najviac priťahuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu