Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kontroverzný Saudek: Na koni pred slovenským parlamentom!

Jan Saudek sa ako kráľ fotil v spoločnosti galeristky Oľgy Kohlerovej a modelky Márie Zelinovej. Zobraziť galériu (6)
Jan Saudek sa ako kráľ fotil v spoločnosti galeristky Oľgy Kohlerovej a modelky Márie Zelinovej.

BRATISLAVA - Návrat do dávnej minulosti?! Pred slovenským parlamentom sa pred pár dňami na bielom koni a s korunou na hlave premával kráľ. Išlo o kontroverzného českého fotografa Jana Saudka (78). Ten našťastie politické ambície nemá. Prišiel len na vernisáž výstavy s názvom „Kráľ fotografie – Jan Saudek“.

Kontroverzný Jan Saudek sa pred pár dňami objavil v Bratislave. V Olga Art Gallery totiž prebieha vernisáž s názvom „Kráľ fotografie – Jan Saudek“.

Majiteľka obrazárne Oľga Kohlerová pri tejto príležitosti uviedla fotografa do svojich priestorov naozaj ako kráľa. Cestu z hradu do galérie prešiel totiž na bielom koni s korunou na hlave a aj so zodpovedajúcim plášťom na pleciach. Netradičného panovníka ako zo starých čias mohli zahliadnuť aj naši poslanci, keďže jeho trasa prechádzala priamo popri parlamente.

V cieli očakávali umelca Slovenky v kroji, ktoré ho ponúkli chlebom a soľou. O hudobný sprievodný program sa postarala Sisa Lelkes Sklovská. Jan Saudek odchádzal domov spokojný, lebo - ako sa vyjadril - Slovákov má rád.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu